Zoekmachine Adverteren uitbesteden

Ben je op zoek naar een partner waar je zoekmachine adverteren kan uitbesteden? Zoekmachine adverteren is dé manier om direct resultaat te behalen en een ideale manier om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Door via een zoekmachine te adverteren kan je gericht jouw doelgroep met een juiste boodschap te bereiken.
Heb jij moeite met het opzetten van dit advertentiekanaal? Neem dan contact op met één van onze online advertising specialisten. Wij zorgen voor kwalitatieve en rendabele campagnes en laten jouw bedrijf razendsnel groeien.

Razendsnel vooruit?

Neem contact op met één van onze online advertising specialisten

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren is het adverteren in een zoekmachine met als doel om bezoekers te verleiden om jouw website te bezoeken en over te gaan op conversie. Zoekmachine adverteren, ook wel search engine advertising (SEA) genoemd is een onmisbaar kanaal in jouw online strategie. Door middel van SEA zorg jij ervoor dat je direct in de top resultaten van Google zichtbaar bent. Met pakkende advertentieteksten, gericht op de juiste doelgroep is dit een kanaal waarmee je direct resultaat bereikt.

SEA scan

Vrijblijvend een SEA scan ter waarde van €352,-? Neem dan contact op!

SEA scan

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Door middel van zoekmachine adverteren zorgen wij ervoor dat je direct vindbaar bent in de zoekmachines Google of Bing. Het is een perfect kanaal voor als je snel resultaat wilt bereiken online zichtbaarheid wilt creëren. Door te adverteren op de meest relevante zoekwoorden, bereik je jouw doelgroep en met pakkende advertentieteksten genereer je meer verkeer.

Zoekmachine adverteren draait om advertentieruimte inkopen in de zoekmachine. Deze advertentieruimte koop je in bij specifieke zoekwoorden. Heb je een advertentie en wordt deze getriggerd door een zoekopdracht, dan zal jouw advertentie er staan. Waarbij je met SEO moet wachten totdat je resultaat ziet, zie je met SEA gelijk resultaat. Met SEA ben je direct zichtbaar en kan je direct razendsnel vooruit gaan.

Binnen SEA wordt er gewerkt met een Cost-Per-Click methode. Dit houdt in dat elke klik op jouw advertentie geld kost. Met geoptimaliseerde advertenties zorgen wij ervoor dat jouw advertenties rendabel worden ingezet. Ben je benieuwd hoe? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

De voordelen van zoekmachine adverteren?

Adverteren via een zoekmachine kan een grote impact hebben op jouw organisatie en kent vele voordelen. Onderstaand hebben we de belangrijkste voordelen voor jou op een rij gezet:

Direct resultaat

Door advertentieruimte in te kopen ben je gelijk zichtbaar in de zoekmachine. Hierdoor kan je gelijk resultaat behalen met jouw gerichte advertenties. Het is een snelle printer die zich ook perfect leent als strategische kanaal.

Alles inzichtelijk

Er zijn weinig online marketingkanalen zo inzichtelijk als zoekmachine adverteren. Kosten en baten staan altijd in verbinding met elkaar en dat is een groot voordeel. De kracht van deze inzichten is dat je datagericht jouw campagnes kan optimaliseren en sturen. De concurrentie, kosten, doorklikpercentages, zichtbaarheid, vertoningen en opbrengsten zijn op ieder moment inzichtelijk.

Gericht op jouw doelgroep

Met zoekmachine adverteren kan je direct op jouw doelgroep focussen. Je speelt in op de zoekintentie en zo is het gemakkelijk om de gewenste doelgroep te bereiken. Je stelt in welke gebruikers jouw advertentie te zien krijgen en op welke zoekwoorden je wel of niet wordt getoond.

Mogelijk tot remarketing

Door remarketing te gebruiken creëer je nog een touchpoint met jouw bezoekers. Helaas verlies je een groot deel van jouw bezoekers (97-99%) na eerste bezoek. Remarketing zorgt ervoor dat je nog een touchpoint creëert met eerdere bezoekers.

Wat zijn onderdelen van zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren kent verschillende onderdelen. Zo kun je adverteren in de traditionele zoekresultaten, maar SEA is groter dan dat. Heb je een webshop, dan is het ook mogelijk om op productniveau te adverteren binnen Google Shopping. Daarnaast kan je ook display adverteren om visueel aanwezig te zijn. Wil je een complete strategie omtrent zoekmachine adverteren? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Zoekmachine marketing uitbesteden is een slimme zet

Weet je niet goed hoe je een zoekmachine campagne moet beginnen of wil je jouw campagne rendabeler maken? Jaren specialistische kennis en ervaring is geen overbodige luxe om het uiterste uit dit kanaal te halen. Wil de zoekmachine advertenties uitbesteden? Dan is het belangrijk om de juiste partij te kiezen.

Wij zijn het SEA bureau dat jouw organisatie verder helpt met rendabele campagnes en strategische adviezen. Wij zetten alles in het werk om het beste resultaat te behalen. Met gespecialiseerde kennis in de verschillende disciplines behalen ons specialisten zichtbaar resultaat.

Onze specialisten werken transparant en stellen jouw organisatie altijd centraal in een samenwerking. Dit in combinatie met hoog niveau van kennis en vele jaren ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij een organisatie razendsnel vooruit kunnen helpen.

Ben je benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag dan een gratis SEA scan aan!

GetForward als strategisch partner

Wil jij een ijzersterke en op maat gemaakte campagne? GetForward helpt jou als organisatie vooruit. Als online marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in het opstellen van online marketing strategieën en het uitvoeren hiervan. Wij als strategisch partner zullen samen met jou een strategie op maat bepalen om zo het maximale resultaat te behalen voor jouw website. Ook voor linkbuilding strategieën, advertising strategieën of SEO strategieën kun je op GetForward als strategisch partner rekenen. Neem contact op met onze specialisten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op!
GFSEAscan

Google Ads scan

GFSEAscan
SEO scan

SEO scan

SEO scan