SEO Scan

Om jouw online zichtbaarheid te vergroten en meer websitebezoekers te verkrijgen is een goede positie in de zoekmachine resultaten benodigd. Hierbij is zoekmachine optimalisatie, de Nederlandse vertaling van Search Engine Optimization, van groot belang. Benieuwd hoe jouw website SEO technisch presteert ten opzichte van de concurrentie? Vraag dan een gratis SEO scan aan. Onze SEO specialisten zullen jouw website analyseren op verschillende factoren die invloed hebben op het scoren in zoekmachines als Google en vergelijken met de grootste online concurrenten. Hiermee kun je doelgrericht advies krijgen hoe jij jouw website kunt optimaliseren om topposities te behalen in de zoekresultaten.

Razendsnel vooruit?

Vraag nu gratis een SEO scan aan voor jouw website!

Wat is een SEO scan?

Tijdens een SEO scan maken we een website analyse, waarbij wij de website beoordelen op verschillende factoren die invloed hebben op jouw prestaties in de zoekresultaten. Deze scan kun je gratis aanvragen en wordt uitgevoerd door onze SEO specialisten. Wil jij een betere positie behalen in zoekmachines als Google en Bing zonder te adverteren? Laat jouw website dan scannen door onze specialisten en ontdek de verbeterpunten en kansen voor jouw website!

Waarom een SEO scan?

Door middel van verschillende SEO tools ontdekken wij hoe jouw website presteert op het gebied van zoekmachine optimalisatie, kijken we waar verbeterpunten liggen en geven wij je advies over de stappen die je kunt nemen om jouw website beter te laten scoren in de zoekmachine resultaten. Wil je een SEO scan laten uitvoeren voor jouw website? Vraag dan hier jouw gratis SEO scan aan!

Wat wordt er gescand?

De basis van SEO bestaat uit drie pijlers, namelijk techniek, on-page en autoriteit. Op basis van deze drie pijlers wordt dan ook de scan uitgevoerd. We beoordelen de website en geven tips op het gebied van technische SEO, on-page factoren als paginatitels, meta beschrijvingen en content en daarnaast het verhogen van de autoriteit. Een goede score op alle pijlers is benodigd voor een goede organische vindbaarheid. We kijken naar gebruiksvriendelijkheid, relevantie, website snelheid en verschillende andere factoren die invloed hebben op jouw prestaties in de zoekmachine resultaten.

Daarbij vergelijken we jouw prestaties met de grootste online concurrenten. Vervolgens geven wij op basis van de resultaten van de scan aan wat de zwakkere punten zijn van de website en bij welke pijler(s) de meeste kansen liggen. Laat een gratis SEO scan uitvoeren door onze specialisten en verbeter jouw organische positie in zoekmachines!

Hoe gaat een SEO scan in zijn werk?

Met onze gratis SEO scan maken wij een website analyse in Screaming Frog, een SEO tool die een website op eenzelfde manier crawlt, oftewel leest, als Google. Met deze tool scannen we de website, waarbij we verschillende techniek onderdelen analyseren. Hierbij kun je denken aan canonical en pagination tags, maar ook aan 404 en 301 pagina’s. Daarnaast analyseren we verschillende on-page factoren, zoals paginatitels, meta descriptions en content. Veel online marketeers gebruiken SEO tools als Screaming Frog om direct inzicht te krijgen van de complete SEO prestaties van een website.

Naast deze tool maken wij gebruik van meerdere andere SEO tools om de website te scannen. We analyseren keywords, interne links, de backlinks en het linkprofiel. Daarnaast analyseren we de website snelheid zowel op desktop als mobiel en de mobielvriendelijkheid en mobiele bruikbaarheid van de website. Op deze manier kunnen we je informeren en adviseren over de aspecten die aandacht nodig hebben en die je kunt optimaliseren, zodat jouw website hoger in Google komt. 

Naast onze SEO scan bieden we ook een SEA scan aan. Investeer jij in Google adverteren en ben je benieuwd hoe je jouw advertenties en campagnes beter kan inrichten en kan laten renderen? Vraag dan een gratis SEA scan aan, gemaakt door onze Ads specialisten!

Onze SEO Diensten

Om hoger in zoekmachines als Google te komen kunnen we je niet alleen adviseren maar ook ontzorgen. Onze SEO specialisten hebben de tijd, kennis en tools om jouw website op het gebied van zoekmachine optimalisatie naar een hoger niveau te tillen. De diensten die wij aanbieden zijn:

Ben je klaar om vooruit te gaan? Onze SEO specialisten staan voor je klaar! Neem contact met ons op en voor je het weet verover jij met jouw website de topposities in de zoekresultaten van Google!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

SEO scan

SEO scan

SEO scan
Vragen? Neem contact met ons op!