SEO Scan

Om jouw online zichtbaarheid te vergroten en meer websitebezoekers te verkrijgen is een goede positie in de zoekmachine resultaten benodigd. Hierbij is zoekmachine optimalisatie van groot belang. Benieuwd hoe jouw website SEO technisch presteert ten opzichte van de concurrentie? Vraag dan een gratis SEO scan aan. Onze SEO specialisten zullen jouw website analyseren op verschillende factoren die invloed hebben op het scoren in zoekmachines als Google en vergelijken met de grootste online concurrenten. Zo kunnen wij bepalen hoe jij jouw website kunt optimaliseren om topposities te behalen in de zoekresultaten.

Razendsnel vooruit?

Vraag nu gratis een SEO scan aan voor jouw website!

Wat is een SEO scan?

Een SEO scan is een analyse die wij maken van jouw website, waarbij wij de website beoordelen op verschillende factoren die invloed hebben op jouw prestaties in de zoekresultaten. Deze scan kun je gratis aanvragen en wordt uitgevoerd door onze SEO specialisten.

Waarom een SEO scan?

Door middel van verschillende SEO tools ontdekken wij de zwakkere punten van jouw website en geven wij je advies over de stappen die je kunt nemen om jouw website beter te laten scoren in de zoekmachine resultaten. Wil je een SEO scan laten uitvoeren voor jouw website? Vraag dan hier jouw gratis scan aan!

Wat wordt er gescand?

De basis van SEO bestaat uit drie pijlers, namelijk techniek, on-page en autoriteit. Op basis van deze drie pijlers wordt dan ook de scan uitgevoerd. Een goede score op alle pijlers is benodigd voor een goede organische vindbaarheid. We kijken naar gebruiksvriendelijkheid, relevantie, website snelheid en verschillende andere factoren die invloed hebben op jouw prestaties in de zoekmachine resultaten. Daarbij vergelijken we jouw prestaties met de grootste online concurrenten. Vervolgens geven wij op basis van de resultaten van de scan aan wat de zwakkere punten zijn van de website en bij welke pijler(s) de meeste kansen liggen.

Onze SEO Diensten

Tot slot maken wij een vrijblijvend overzicht van onze diensten die passend zijn voor jouw website, zodat wij binnen enkele maanden jouw website SEO proof kunnen maken en topposities gaan bereiken in de zoekresultaten. De diensten die wij aanbieden zijn:

Ben je klaar om vooruit te gaan? Onze SEO specialisten staan voor je klaar! Neem contact met ons op en voor je het weet verover jij met jouw website de topposities in de zoekresultaten van Google!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

SEO scan

Vragen? Neem contact met ons op!