Technische SEO

Met technische SEO richten we op de techniek van jouw website. Een website die technisch optimaal in elkaar zit, krijgt hogere posities in Google. Daarom is techniek een belangrijke pijler van zoekmachine optimalisatie. Technische problemen zijn slecht voor zoekmachines en maken je website minder gebruiksvriendelijk. Investeer daarom in het optimaliseren van jouw SEO techniek en besteed jouw technische SEO uit aan GetForward!

Razendsnel vooruit?

Neem contact met ons op!

Voordelen van Technische SEO

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het investeren in technische SEO:

 • Je optimaliseert de snelheid van jouw website
 • Je maakt jouw website gebruiksvriendelijker voor bezoekers
 • Jouw website wordt beter begrepen door zoekmachines

Gebruiksvriendelijkheid en website snelheid staan bij Google hoog in het vaandel. Daarom scoren snelle en gebruiksvriendelijke websites hoger in de resultaten. Ben jij benieuwd hoe jouw website scoort op het gebied van SEO? Wij doen graag gratis een SEO scan van jouw site.

Wat is een SEO Scan?

Met de SEO scan doen wij een uitgebreide analyse van jouw website op het gebied van zoekmachine optimalisatie. In de SEO scan beoordeelt onze SEO specialist jouw website aan de hand van 5 belangrijke factoren. Dat zijn:

 • Paginasnelheid
  Hoe snel is jouw website?  Word je afgestraft door bijvoorbeeld Google omdat jouw website te traag is?
 • On-page SEO
  Staat de content op jouw individuele pagina’s goed? Heb jij genoeg content en hoe is de kwaliteit?
 • Off-page SEO
  Heb jij al veel backlinks? We kijken o.a. hoeveel domein autoriteit jouw pagina heeft.
 • Technische SEO
  Staat jouw website goed, zijn er problemen met bijvoorbeeld de sitemap en zet jij al structured data in?
 • Concurrentieanalyse
  We kijken hoe jouw concurrenten scoren ten opzichte van jou. Waarom staan zij hoger of lager in de resultaten?

Vraag gratis en vrijblijvend een scan aan en ontdek de kansen en knelpunten van jouw website op het gebied van technische SEO!

SEO scan

Waarom Technische SEO?

Een technisch geoptimaliseerde website zorgt voor hogere rankings in zoekmachines als Google. Daarnaast maakt het jouw website gebruiksvriendelijker. Door een snelle website met weinig technische problemen, als 404-meldingen, doe jij je bezoekers een plezier. En jouw website wordt beloond door Google met bezoeker die langer op je website blijven.

Onderdelen van Technische SEO

Er zijn veel technische zaken die jouw pagina rankings in Google beïnvloeden. In totaal zullen dit meer dan 50 technische zaken zijn. Een aantal belangrijke zaken om te optimaliseren zijn:

 • Serversnelheid
 • URL-structuur
 • XML Sitemaps
 • Caching
 • 404-pagina’s
 • Canonical tags

Technische SEO is erg ingewikkeld en door optimalisatie zie je in veel gevallen positiestijgingen. Het is daarom voor veel ondernemers een uitkomst om technische SEO uit te besteden. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen jouw technische SEO te optimaliseren.

Technische SEO analyse

In een SEO scan scannen onze specialisten jouw website. Daarbij worden de technische aspecten gedeeltelijk meegenomen. Wil je weten waar de exacte technische knelpunten zitten van jouw website? Neem dan contact met ons op voor een technische SEO analyse. In de technische SEO analyse nemen onze SEO specialisten de techniek van jouw website onder de loep en geven jou concrete adviezen hoe jij jouw website op het gebied van SEO techniek kunt optimaliseren. Wij analyseren de volgende technische aspecten van de website:

 • Indexering
 • Structuur
 • Duplicate content
 • URL gebruik
 • Website snelheid
 • Mobielvriendelijkheid
 • Structured data
 • Internationale techniek

Uiteraard kun je het optimaliseren van SEO techniek ook aan onze specialisten overlaten. Kies voor een gebruiksvriendelijke website die ook nog eens hoge posities behaalt in zoekmachines en besteed jouw technische SEO uit aan GetForward! Of het nu is voor advies, ondersteuning of volledige uitbesteding: we gaan graag met jou de diepte in om te kijken waar jouw kansen liggen.

Ontdek onze SEO diensten

Als full service online marketingbureau beheersen wij alle aspecten van online marketing, zo ook op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Naast techniek zijn content en autoriteit ook twee belangrijke pijlers van zoekmachine optimalisatie. Aanvullende diensten die wij aanbieden om jouw website maximale resultaten te laten behalen in de zoekmachine resultaten zijn:

Onze specialisten doen er alles aan om met jouw website topposities te bereiken in de zoekmachine resultaten én een optimale gebruikerservaring te bieden aan jouw websitebezoekers. Voor je het weet vlieg je de concurrentie voorbij! Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen of vraag eerst een gratis en vrijblijvende SEO scan aan, gemaakt door onze specialisten.

SEO techniek uitbesteden aan GetForward

Wil je SEO techniek uitbesteden voor jouw website? GetForward helpt jou razendsnel vooruit. Naast deze diensten denken wij als strategisch partner graag met je mee voor een SEO strategie op maat. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek ontdekken wij de kansen voor jouw website. Ook voor een linkbuilding strategie ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Als strategisch partner kijken wij net iets verder dan nodig is voor optimale waardecreatie voor jouw klant en maximale resultaten voor jouw organisatie. Wil je meer weten over onze werkwijze of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

SEO scan

SEO scan

SEO scan
Vragen? Neem contact met ons op!