Google Ads uitbesteden

Met 92% marktaandeel is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine wereldwijd. Momenteel wordt in Nederland 95% van alle zoekopdrachten uitgevoerd in Google. Bij GetForward zijn we gespecialiseerd in Google adverteren, maar ook voor Bing adverteren zijn wij de juiste partner. Als jij wilt adverteren in zoekmachines, dan is Google dus het platform waar jij op wilt staan. Als je jouw Google Ads laat uitbesteden aan GetForward bespaar je tijd, profiteer je van een groter rendement met hetzelfde budget én realiseren we een maximale reikwijdte voor jouw website. Klaar om vooruit te gaan? Neem contact op met onze specialisten!

Razendsnel vooruit?

Neem contact op met één van onze online advertising specialisten

Wat zijn de voordelen van adverteren op Google?

Met Google adverteren creëer je door advertenties te plaatsen op Google meer bezoekers voor je website en nieuwe klanten. Er zijn nog een aantal voordelen verbonden aan het adverteren op deze zoekmachine:

  • Je vertegenwoordigt jouw bedrijf in de grootste zoekmachine ter wereld
  • Successen zijn eenvoudig meetbaar
  • Direct na livegang zijn advertenties zichtbaar in Google

Onze expertise ligt bij het optimaal laten presteren van campagnes en budgetten in Google Ads. Laat daarom jouw Google Ads uitbesteden aan de advertising specialisten van GetForward!

Onze diensten

Als online marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in alle facetten van online marketing. Zo kun je naast Google adverteren ook gerust Google Shopping uitbesteden aan ons. Ook Google display adverteren en social media adverteren kun je gerust aan ons overlaten. Daarnaast helpen wij je graag met strategievorming. Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden!

Vraag een gratis SEA scan aan

Je kunt de prestaties van jouw huidige Google Ads account gratis laten analyseren door onze SEA specialisten. SEA is een Engelse afkorting voor zoekmachine adverteren. In de SEA scan worden verschillende onderdelen uit jouw Google Ads account stap voor stap beoordeeld op basis van de resultaten van de afgelopen periode. Hiervoor zijn uiteraard jouw eigen Google Ads account alsook data uit andere SEA tools meegenomen. Door al deze data te combineren hebben we vanuit elke mogelijke invalshoek inzicht in de huidige status van jouw account en waar kansen liggen. In de scan wordt gekeken naar de account opbouw, account activiteit, kwaliteitsscore en het impressie aandeel van jouw Ads account. Ook wordt geanalyseerd in hoeverre gestelde doelen momenteel behaald worden.

Na de uitgebreide analyse geven wij een conclusie en een kort advies hoe jij jouw campagnes en account zo efficiënt mogelijk in kan richten om zo ook jouw geïnvesteerde budget zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Met de kennis van onze specialisten zal de scan je ongetwijfeld waardevolle inzichten opleveren.

Wil jij weten hoe jouw Google Ads account momenteel presteert? Vraag dan nu een gratis SEA scan aan!

Waarom Google Ads uitbesteden?

Misschien lijkt het uitbesteden van Adwords zonde van je geld, maar eindeloos betalen voor advertenties die vervolgens niet converteren kost je uiteindelijk net zoveel. Daarom wijzen we je graag op de voordelen die het uitbesteden van Adwords voor jou heeft:

Een rendabele investering

Onze SEA specialisten doen er alles aan om de ROAS van jouw advertentiebudget zo hoog mogelijk te laten uitvallen. ROAS is een afkorting van de term Return On Ad Spend. Dit meetinstrument maakt voor jou inzichtelijk wat jouw advertentiebudget jou daadwerkelijk oplevert. De ROAS wordt als volgt berekend: (opbrengst van de campagne – kosten van de campagne) / kosten van de campagne. Op deze manier kunnen wij exact aantonen wat één euro die je besteed aan adverteren jou oplevert. Zo weet je zeker dat jouw geïnvesteerde budget jou ook daadwerkelijk iets oplevert.

Tijdsbesparing

Als er sprake is van veel concurrentie op jouw advertenties, heb je meer budget nodig om boven die concurrentie uit te stijgen. Dit budget wil je uiteraard slim inzetten om er optimaal van te kunnen profiteren. Het tactisch inzetten van jouw advertentiebudget kost veel tijd als je dat zelf moet doen. Deze tijd heb je vaak niet. Daarom zijn wij er om jou te ontzorgen in jouw advertentie inspanningen. Kies voor tijdbesparing en laat jouw advertenties slim inrichten door een online marketing specialist.

Hogere reactiesnelheid

Op het gebied van Google adverteren gaan de ontwikkelingen razendsnel. Om deze ontwikkelingen bij te houden en up-to-date te blijven met je advertenties is het anticiperen en reageren op de veranderende marktwerking essentieel. Onze SEA specialisten hebben alle tijd om deze ontwikkelingen voor jou in de gaten te houden, jou op de hoogte te stellen van nieuwe kansen en jouw advertenties scherp te stellen. Het is tenslotte hun vak!

Een troef achter de hand

Als online marketingbureau hebben wij een belangrijke troef achter de hand. Onze specialisten op het gebied van Google adverteren werken namelijk nauw samen met onze SEO specialisten. Deze specialisten weten alles van zoekmachine optimalisatie en kunnen met hun kennis en skills een grotere organische vindbaarheid van jouw website realiseren, waardoor jij ook topposities behaalt in de organische zoekresultaten. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij resultatenpagina breed op trends inspelen en jouw reikwijdte online maximaliseren.

Ben je overtuigd of wil je meer weten van onze diensten op het gebied van online adverteren en zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact op!

Onze aanpak

Met de toenemende concurrentie is een strategische aanpak de basis voor online succes. Daarom zullen wij, na grondig onderzoek te hebben uitgevoerd, een advertising strategie op maat bepalen. Vervolgens zullen wij de strategie implementeren in jouw Google Ads account. De resultaten van nieuwe campagnes zullen nauwkeurig in de gaten worden gehouden. Vervolgens zullen we starten met optimaliseren. Zo halen we het maximale uit jouw Google Ads account.

Google Ads uitbesteden aan GetForward

Als je jouw Google Ads laat uitbesteden aan GetForward, kun je rekenen op relevante advertenties, een groeistrategie met zowel korte- als lange termijndoelen, maandelijkse rapportages met transparante resultaten en goede inzichten én direct contact met onze specialisten voor optimale resultaten. Wil je zoekmachine adverteren en Google Ads uitbesteden? Vertrouw dan op de expertise van onze SEA specialisten en besteed jouw Ads uit aan GetForward!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Google Ads scan