Stijgende conversies voor Segway Veluwe

Segway Veluwe Case

Wie is Segway Veluwe?

Segway-Veluwe organiseert al vanaf de introductie van de Segway in Nederland Segway tours over de Veluwe. Inmiddels heeft Segway-Veluwe zich uitgebreid over heel Nederland door zusterbedrijf Segway-Tour. Met een Segway tour bij Segway-Veluwe beleef je een unieke ervaring.

Wat was de uitdaging?

De afgelopen jaren is de concurrentie op de markt van Segway-Veluwe sterker geworden. Hierdoor zag Segway-Veluwe het aantal boekingen dalen en de omzet teruglopen. De vraag van Segway-Veluwe aan GetForward was hoe met de huidige budgetten de trend van de dalende boekingen doorbroken kon worden.

Wat hebben we gedaan?

Als eerste hebben de huidige online marketing activiteiten doorgelicht. Op basis van de SEA scan die we hebben gemaakt kwamen een aantal verbeteringen betreffende het Google Ads account naar boven. We hebben daarom een herinrichting van het Google Ads account doorgevoerd en zijn op basis van deze herinrichting maandelijks gaan optimaliseren. Verder hebben we een aantal tests doorgevoerd en de resultaten hiervan gebruikt om de landingspagina’s te optimaliseren. En als laatste zijn we gebruik gaan maken van Google display adverteren om zo bezoekers van de website opnieuw naar de website te leiden met remarketing.

Wat is het resultaat?

Wil jij ook razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

SEO scan

SEO scan

SEO scan