SEO Copywriting

Pakkende teksten die de bezoekers van jouw website verleiden en overtuigen: dat is al een uitdaging op zich. Maar hoe zorg je ervoor dat je met deze teksten ook beter scoort in de zoekmachine resultaten? Met SEO copywriting schrijven onze SEO specialisten de meest overtuigende teksten met behulp van relevante zoekwoorden voor jouw bezoekers die tegelijkertijd relevant en goed leesbaar zijn voor jouw doelgroep. Op deze manier worden ze goed opgepikt door de zoekmachine, waardoor jij topposities bereikt in de zoekresultaten. 

Razendsnel vooruit?

Wil jij website teksten laten schrijven? Neem dan contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wat is SEO copywriting?

Copywriting is het schrijven van pakkende teksten om de lezer te overtuigen van jouw product of dienst. SEO copywriting is relevante content die goed opgepikt wordt door zoekmachines als Google. Goede SEO copywriting levert jou tastbare resultaten op, te denken aan meer leads, meer klanten en meer omzet. Het is dan ook een belangrijk onderdeel in iedere online marketingstrategie. Wil jij een goed gevulde website met sterke content die hoog scoort in de zoekmachine resultaten? Laat dan jouw website teksten schrijven voor de SEO specialisten van GetForward!

Copywriting door de jaren heen

Jaren geleden was het schrijven van content gericht op de zoekmachine, waarbij veelvuldig gebruik werd gemaakt van focus zoekwoorden (ook wel keywords stuffing genoemd) waardoor websites omhoog schoten in de zoekresultaten. Door de jaren heen is Google menselijker geworden. Daarmee is gebruiksvriendelijkheid een grote factor geworden in het rangschikken van websites. Tegenwoordig is het van belang dat de teksten niet alleen belangrijke zoekwoorden bevatten, maar ook goed leesbaar zijn voor gebruikers en relevante informatie bevatten. Onze SEO specialisten weten precies hoe zij relevante teksten kunnen schrijven die prettig te lezen zijn voor jouw doelgroep en ook nog eens goed opgepikt worden door Google. Laat jouw SEO copywriting daarom over aan de specialisten van GetForward!

Waarom is SEO copywriting belangrijk?

Om te begrijpen waarom het schrijven van SEO-technische websiteteksten zo belangrijk is, zullen we eerst een aantal cijfers erbij halen:

Gezien deze gegevens kun je wel stellen dat een goede positie in de zoekresultatenpagina van Google (ook wel Search Engine Result Page genoemd) dé sleutel is tot de online schatkamer. Een SEO copywriter kan je helpen met het schrijven van deze website teksten. Door middel van verschillende tools schrijven wij prettig leesbare teksten die ook nog eens goed opgepikt worden door Google, waardoor jij omhoog schiet in de zoekresultatenpagina. Zo komt jouw potentiële klant binnen no-time bij jouw aanbod terecht! Heb jij ijzersterke SEO copy nodig? Neem dan contact op met onze specialisten!

Onze aanpak

Onze SEO specialisten duiken samen met jou in de identiteit van jouw bedrijf en jouw ideale klant om op die manier overtuigende teksten te schrijven die ook nog eens relevant én goed leesbaar zijn voor zowel de bezoekers als de zoekmachine. Met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek bepalen wij de belangrijkste zoekwoorden welke verwerkt worden in de teksten, waarbij de tone-of-voice van het bedrijf wordt aangehouden. Voor je het weet behalen jouw pagina’s topposities in de zoekmachine, waardoor je online beter gevonden wordt, meer organisch verkeer op de website krijgt én meer converterende bezoekers! Wil je weten hoe SEO proof jouw website momenteel is? Vraag dan een gratis SEO scan aan!

Aanvullende diensten

Niet alleen het schrijven van relevante content is belangrijk om jouw website SEO proof te maken. Ook de technische aspecten van een website zijn belangrijk voor een goede organische vindbaarheid. Om de topposities te bereiken in de zoekresultaten zal jouw website meer online autoriteit moeten verkrijgen. Dit kun je realiseren door middel van linkbuilding. Onze SEO specialisten helpen je graag verder. De aanvullende diensten die wij aanbieden zijn:

Meer weten over onze diensten? Neem contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

SEO teksten laten schrijven door GetForward

Wil je SEO teksten laten schrijven voor jouw website? GetForward helpt jou razendsnel vooruit. Onze SEO specialisten doen er alles aan om pakkende, overtuigende teksten te schrijven voor jouw website die ook nog eens relevant én goed leesbaar zijn voor zowel de bezoekers als de zoekmachine. Voor je het weet behalen jouw pagina’s topposities in de zoekmachine en vlieg je de concurrentie voorbij. Ook lokale SEO en SEO migratie kun je aan onze specialisten overlaten. Wil je meer weten over SEO copywriting of over andere mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact op met één van onze SEO specialisten!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan