Website laten maken

Is jouw website al klaar voor de nieuwe digitale wereld? Of is het hoognodig dat jouw website een nieuw jasje krijgt? Een nieuwe website laten maken kan veel voordelen met zich meebrengen. Ook als je nog geen website hebt zul je merken dat dit essentieel is geworden de laatste jaren. Een website is hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Wil je een website laten maken? Kies dan voor de specialisten van GetForward! Wij maken jouw website volledig op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Razendsnel vooruit?

Neem contact met ons op!

webbouw webdesign, webhosting getforward

Voordelen van een website laten bouwen

Door te investeren in een professionele website bouw je aan jouw merk en reputatie. Naast dat het veel tijd bespaart om jouw website te laten bouwen heeft het uitbesteden van deze taak vele andere voordelen, namelijk:

  • We zorgen voor een goede weergave op alle apparaten​ met een responsive webdesign
  • We versimpelen jouw klantenservice door deze te integreren in je website​
  • We richten jouw website SEO technisch in zodat deze beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google​

Ben je benieuwd hoe jouw website er op dit moment voor staat? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een SEO scan aan!

Website laten maken met WordPress

Je kunt bij GetForward een WordPress website laten maken, volledig afgestemd op jouw wensen. Onze specialisten gaan direct aan de slag voor jou en zullen een visueel mooie en conversiegerichte website voor je maken. Op basis van jouw wensen en doelen wordt de website ontwikkeld of kunnen we de huidige website opnieuw ontwerpen met een conversieverhogend webdesign. Daarnaast kun je jouw website hosting laten overzetten naar onze eigen server. Zo ben je ook verzekerd van een snelle website!

SEO vriendelijke website laten maken

Een SEO vriendelijke website zorgt voor meer bezoekers naar jouw website. Daarnaast is het belangrijk om de juiste doelgroep te bereiken. En te zorgen voor een leadgenererende website. Als je jouw website laat bouwen door onze specialisten houden we rekening met het bereiken van de juiste doelgroep. Naast inzicht in de juiste zoekwoorden, maken we je jouw website SEO vriendelijk met de volgende optimalisaties:

  • Responsive design voor mobiel en tablet
  • Kwalitatieve content
  • Website snelheid
  • Technische SEO meegenomen tijdens bouw

Ook na de bouw kunnen onze specialisten jouw website beter vindbaar maken voor potentiële klanten met aanvullende diensten. Hierbij kun je denken aan online adverteren en zoekmachine optimalisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is belangrijk voor het vinden van de juiste zoekwoorden. Met de juiste zoekwoorden optimaliseer je de vindbaarheid van jouw website. Krijg meer bezoekers naar jouw website met inzicht in zoekopdrachten van jouw potentiële klanten.

Kosten van een website laten maken

Een veelgestelde vraag is ‘aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een website?’. De kosten zijn afhankelijk van verschillende zaken en verschillen per website. Hoe groot wordt de website? Moet de website meertalig worden? Zijn er geavanceerde tools nodig? Ook doordat je bij ons enkel een op maat gemaakte website laten maken is er geen vaste prijs te noemen. Neem daarom voor een kostenindicatie contact met ons op!

Website laten maken Utrecht

Wil je een website laten maken in Utrecht? Dan is GetForward de juiste partner. Als online marketing bureau zijn we gevestigd in Utrecht en beschikken over de benodigde kennis, ervaring en online marketing tools om jouw website te laten bouwen. Dankzij onze uiteenlopende specialiteiten heb je met een website van GetForward ook direct een SEO vriendelijke website. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw website op onze server te hosten voor een optimale website snelheid en veilige gegevensbescherming. Van webbouw tot webdesign: je kunt het allemaal aan ons uitbesteden. Is jouw bedrijf actief op de consumentenmarkt en wil je een webshop laten maken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Raadpleeg onze website voor aanvullende diensten of neem contact op voor de mogelijkheden!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Online groei scan

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan