Pinterest adverteren

Ondanks dat Pinterest al meer dan 10 jaar bestaat is het pas sinds 2019 mogelijk om op Pinterest te adverteren. Inmiddels zijn er al ongeveer 4 miljoen Pinterest gebruikers. Dat aantal is de afgelopen jaren gegroeid en zal komende jaren naar verwachting nog meer blijven groeien.

Voordelen van Pinterest advertenties

Ben je benieuwd wat jij kan verbeteren aan jouw Pinterest advertenties? Neem contact met ons op! 

Razendsnel vooruit?

Wil jij je Pinterest advertenties verbeteren? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 

Waarom kiezen voor Pinterest ads?

Als eerste is het belangrijk te benoemen dat Pinterest adverteren niet voor elk bedrijf waarde toevoegt. Daarom is de allereerste stap om te bekijken of dit kanaal aansluit bij jouw bedrijf. Typische bedrijven waarvoor het interessant is om te adverteren op Pinterest zijn bedrijven uit de woon- en modebranche.

Daarnaast is het van belang om te bekijken of de advertentiedoelen binnen Pinterest aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen. Wil je jouw merk sterk wegzetten of mensen jouw app laten installeren? Dan kunnen we een gericht strategisch plan opzetten om jouw bedrijfsdoelen te behalen.

We weten dat het Pinterest algoritme unieke en opvallende content beloont. Daarom inventariseren we van te voren of je hier over beschikt. Is dit niet het geval? Geen zorgen, GetForward beschikt over de juiste middelen en partners om de perfecte content voor jou te creëren.

Zoals we in de voordelen benoemen kan je met Pinterest al hoog in de funnel potentiële klanten targetten. Het gevaar dat hier direct in schuilt is dat je jouw potentiële klant kwijtraakt voordat hij tot aankoop overgaat. Daarom is het belangrijk om ook verderop in de funnel je potentiële klant te blijven targetten. Wil jij jouw potentiële klant van het begin tot eind van de funnel bereiken? Laat het ons weten en wij gaan een vrijblijvend adviesgesprek met je aan.

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Online groei scan

Vragen? Neem contact met ons op!