Vooruitgaan door te experimenteren

Aan de weg timmeren gaat het snelst als je iedereen laat doen waar hij/zij goed in is. Het DNA van ons team bestaat uit mensen die zowel in hun privéleven als op werkgebied alles uit het leven. Dit doe je naar ons mening door te experimenteren. Wij noemen het liever doordacht experimenteren en dat komt goed van pas met het werk wat we doen. Analytisch bekijken wat goed is en waar verbetering nodig is en daar op sturen. Lees hieronder meer over ons achtergrond en over de partners waar wij mee samenwerken.

Founder & Owner van GetForward

Ronald van den Berg

Over Ronald

Ondernemend van geest, met een positieve mindset en gericht op resultaat, zo word ik meestal omschreven door andere mensen. Na mijn studie Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik gaan werken als Online Marketeer bij Coolblue. Een organisatie waar je alle kneepjes van het vak leert. Bij een betere organisatie had ik online marketing niet kunnen leren. Toch maakte ik al snel de overstap om voor mijzelf te beginnen. Waarom? Ik deed al regelmatig een aantal online marketing opdrachten voor in mijn directe omgeving. Toen kwam  ik er achter wat mijn echte passie is: het ondernemen binnen online marketing. Sindsdien heb ik al vele stappen vooruit gemaakt. Zo is GetForward sinds afgelopen zomer officieel Google Partner en groeit het bestand met tevreden klanten stabiel door.

Online Marketeer

Jordy Bosman

Over Jordy

Vooruitstrevend in gedachten en doen en zo ben ik de nieuwe frisse blik van GetForward. Ik zie mijzelf als doelgericht, leergierig en als ik een kans zie dan pak ik het ook met beide handen aan. En dat is ook precies wat we nodig hebben bij GetForward om deze start-up tot een nog groter succes te maken. Zo krijg ik de kans om echt mee te denken en te doen. Dit geeft energie en zorgt ervoor dat ik scherp blijf en echt een aanvulling ben voor het team. Wij zijn er om de klanten vooruit te laten gaan, maar ook ik krijg hier de kans om in snelle lijn te groeien. Dat maakt het ook zo leuk om hier te werken.

Onze partners

Wij zijn officieel een partner van Google. Dit kan je zien aan de Google Partner Badge die hier weergeven staat. Google Partner wordt je door een aantal trainingen en certificeringen te behalen. Deze hebben we bij GetForward gehaald waardoor we altijd up-to-date zijn over de meest recentelijke ontwikkelingen binnen online marketing.

Scroll Up

Contact

Test

OPnieuw

Bel nu