Webshop laten maken

Is het tijd dat jouw webshop op de schop gaat of wil je een compleet nieuwe webshop laten maken? GetForward bouwt voor zowel kleine als grote bedrijven professionele webshops. Van webdesign tot webbouw: je kunt het aan onze specialisten uitbesteden. We bieden zelfs website hosting voor een optimale website snelheid op een veilige server. Als je nog geen website hebt zul je merken dat dit essentieel is geworden de laatste jaren. Met een webshop op maat spreek je nieuwe doelgroepen aan en vlieg je de concurrentie razendsnel voorbij! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Razendsnel vooruit?

Neem contact met ons op!

Voordelen van een nieuwe webshop

Een nieuwe webshop kent vele voordelen. Als je jouw webshop door GetForward laat bouwen ben je verzekerd van:

  • Een goede uitstraling naar je klant
  • Hoog conversieratio van bezoekers
  • Versimpelde klantenservice door integratie in de webshop
  • Een SEO vriendelijke webshop

Wij bouwen een professionele webshop die volledig aansluit bij het imago, de wensen en behoeften en bedrijfsdoelstellingen van jouw bedrijf. Daarnaast zorgen we ervoor dat je met jouw webshop de juiste doelgroep aanspreekt. Ook sturen we op een conversieverhogend design. Benieuwd hoe jouw huidige webshop er op dit moment voor staat? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis SEO scan aan!

Waarom een webshop laten maken?

Met een webshop ben je niet langer afhankelijk van een fysieke winkel. Daarnaast is een webshop relatief goedkoop en bespaar je een hoop personeelskosten. Ook kun je met een webshop vele nieuwe doelgroepen bereiken. Het bouwen en vormgeven van een professionele webshop kost wel tijd en vraagt om technische kennis. Wanneer je kiest voor een webshop laten maken bespaar je tijd en frustratie. Daarbij kun je bij onze specialisten jouw wensen en voorkeuren doorgeven. Kortom een webshop laten maken biedt vele voordelen.

Responsive webshop design

Tegenwoordig worden veel verschillende apparaten gebruikt om op het web te surfen. Vaak bekijkt meer dan de helft van jouw bezoekers de webshop via mobiel. Het is dus belangrijk bij een webshop laten maken dat er wordt gewerkt met een responsive design die gebruiksvriendelijk is voor mobiel. Ons team aan specialisten zorgen ervoor dat jouw webshop vanaf elk apparaat te gebruiken is.

WordPress webshop laten maken

Veel van de websites online zijn gemaakt met WordPress. WordPress is de goedkoopste optie voor de lange termijn. En is ook goed te gebruiken door mensen zonder een technische achtergrond. Met WordPress kun je veel tijd besparen en toch een professionele webshop laten maken, door de mogelijkheden die het biedt om snel producten toe te voegen, prijzen aan te passen of productomschrijvingen te bewerken.

Kies voor een professionele webshop

Er komen steeds meer webshops bij. Hierdoor krijg je te maken met veel concurrentie. Onderscheid je van deze concurrenten door het laten maken van een professionele webshop. Wij denken met je mee over hoe we jouw zichtbaarheid kunnen vergroten en de beleving van de klant kunnen verbeteren.

WooCommerce webshop laten bouwen

WooCommerce is een van de meest gebruikte webshop plugins voor WordPress. Met WooCommerce kun je een geavanceerde webshop laten maken. WooCommerce heeft een overzichtelijk design en is zeer gebruiksvriendelijk. Kies daarnaast uit verschillende thema’s om jouw webshop te onderscheiden van de concurrent.

SEO vriendelijke webshop laten maken

Een SEO vriendelijke webshop zorgt voor meer bezoekers naar jouw shop. Daarnaast is het belangrijk om de juiste doelgroep te bereiken. Als je jouw webshop laat bouwen door onze specialisten zorgen we voor verbinding met de juiste doelgroep. Naast inzicht in de juiste zoekwoorden, maken we je jouw webshop SEO vriendelijk met de volgende optimalisaties:

  • Responsive design voor mobiel en tablet
  • Kwalitatieve content
  • Website snelheid
  • Technische SEO meegenomen tijdens bouw

Ook na de bouw kunnen onze specialisten jouw webshop beter vindbaar maken voor potentiële klanten met aanvullende diensten. Hierbij kun je denken aan online adverteren en zoekmachine optimalisatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Kosten van een webshop laten maken

Een veelgestelde vraag is ‘aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een webshop?’ De kosten zijn afhankelijk van verschillende zaken en verschillen per webshop. Hoe groot wordt de webshop? Moet de webshop meertalig worden? Zijn er geavanceerde tools nodig zoals betaalmogelijkheden? Daarnaast kunnen geen vaste prijs noemen omdat we enkel maatwerk leveren. Jouw webshop wordt geheel naar eigen wens ingericht en vormgegeven. Neem daarom voor een kostenindicatie contact met ons op!

Webshop laten maken Utrecht

Wil je een professionele webshop laten maken door een Utrechts bedrijf? Dan is GetForward de juiste partner. Als online marketing bureau zijn we gevestigd in Utrecht en beschikken we over de benodigde kennis, ervaring en online marketing tools om jouw webshop te laten bouwen. Een website laten maken in Utrecht kun je ook aan ons overlaten. Dankzij onze uiteenlopende specialiteiten heb je met een webshop van GetForward ook direct een SEO vriendelijke webshop. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw website op onze server te hosten voor een optimale website snelheid en veilige gegevensbescherming. Van webbouw tot webdesign: je kunt het allemaal aan ons uitbesteden. Is jouw bedrijf actief op de B2B markt en wil je een leadgenererende website laten maken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken jouw website of webshop volledig op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Online groei scan

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan