Een webshop laten maken

Is het tijd dat jouw webshop op de schop gaat of wil je een compleet nieuwe webshop gaan beginnen? GetForward bouwt voor zowel kleine als grote bedrijven professionele webshops.

Voordelen van een nieuwe website

Benieuwd hoe jouw webshop er op dit moment voor staat? Neem dan contact met ons op!

Razendsnel vooruit?

Neem contact met ons op!

Waarom een webshop laten maken?

Met een webshop ben je niet langer afhankelijk van een fysieke winkel. Daarnaast is een webshop relatief goedkoop en bespaar je een hoop personeelskosten. Kortom een webshop laten maken is slim.

Responsive webshop design

Tegenwoordig worden veel verschillende apparaten gebruikt om op het web te surfen. Vaak bekijkt meer dan de helft van jouw bezoekers de webshop via mobiel. Het is dus belangrijk om een webwinkel te laten maken, die gebruiksvriendelijk is voor mobiel. Ons team aan specialisten zorgen ervoor dat jouw webwinkel vanaf elk apparaat te gebruiken is.

WordPress webshop laten maken

Veel van de websites online zijn gemaakt met WordPress. WordPress is de goedkoopste optie voor de lange termijn. En is ook goed te gebruiken door mensen zonder een technische achtergrond. Met WordPress kun je veel tijd besparen, door de mogelijkheden die het biedt om snel producten toe te voegen, prijzen aan te passen of productomschrijvingen te bewerken.

Professionele webwinkel

Er komen steeds meer webshops bij. Hierdoor krijg je te maken met veel concurrentie. Onderscheid je van deze concurrenten door het laten maken van een professionele webwinkel. Wij denken met je mee over hoe we jouw zichtbaarheid kunnen vergroten en de beleving van de klant kunnen verbeteren.

WooCommerce webshop laten bouwen

WooCommerce is een van de meest gebruikte webshop plugins voor WordPress. Met WooCommerce bouwen we voor jou een geavanceerde webwinkel. WooCommerce heeft een overzichtelijk design en is zeer gebruiksvriendelijk. Kies daarnaast uit verschillende thema’s om jouw webshop te onderscheiden van de concurrent.

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Online groei scan

Vragen? Neem contact met ons op!