Linkbuilding uitbesteden

Ben je op zoek naar een partner waar je linkbuilding kan uitbesteden? Linkbuilding is samen met techniek en content één van de drie pijlers die jouw positie binnen de zoekmachine bepalen. Een succesvolle linkbuilding strategie is onmisbaar in een succesvolle SEO campagne. Hoewel veel mensen denken dat linkbuilding niet meer werkt of belangrijk is, is deze pijler minstens net zo belangrijk als content en techniek. In een steeds heviger concurrerende online markt is linkbuilding onmisbaar voor succes. Zelf moeite met linkbuilden? Laat het linkbuilden over aan de specialisten van GetForward. Wij zorgen voor kwalitatieve en relevante links waarmee we de posities van jouw website laten stijgen.

Aan de slag met Linkbuilding?

Neem contact met ons op!

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel door links van andere websites te vergaren. Met linkbuilding wordt meer online autoriteit vergaard. Deze online autoriteit is voor de zoekmachine een indexatie om een hogere positie toe te kennen. Deze hogere posities leiden tot meer verkeer naar jouw website.

Met linkbuilding verhoog je jouw online autoriteit. Hoe hoger de autoriteit, hoe autoritairder jij over een onderwerp bent voor de zoekmachine. Een zoekmachine hecht veel waarde aan betrouwbaarheid. Autoriteit is een factor waarmee betrouwbaarheid kan worden aangetoond.

Hoe werkt linkbuilding?

Linkbuilding is het vergaren van links van kwalitatieve en relevante domeinen. Ieder domein heeft online een bepaalde autoriteit en met verwijzende links ontvangt een website een stukje van deze autoriteit. Je kunt daarom een link ook wel als een stem zien. Hoe meer autoriteit een website heeft, hoe meer autoriteit deze website meegeeft. Kortom, linkbuilding is vergaren van kwalitatieve en relevante links om zo zelf een autoriteit te worden.

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is anno 2023 nog steeds een onmisbare factor in het verkrijgen van betere posities. Ben je nog niet begonnen met linkbuilden en doet jouw concurrentie dit wel? Dan kunnen concurrenten uitlopen en wordt het steeds moeilijker om meer organische traffic naar je website te genereren. Linkbuilding zorgt voor:

De afgelopen jaren zijn er veel verschuivingen in het linkbuild landschap geweest. Echter, voor zoekmachines zoals Google en Bing is linkbuilding nog steeds één van de belangrijkste factoren om hogere posities te verkrijgen. Inkomende links beïnvloeden de posities van websites. Weliswaar wordt er nu meer gekeken naar kwaliteit dan kwantiteit, maar linkbuilding is nog steeds onmisbaar in het verkrijgen van meer online vindbaarheid.

Met een toppositie binnen de zoekmachine behaal je logischerwijs meer organisch verkeer. Alleen een toppositie behalen zonder linkbuilding is tegenwoordig niet meer voor te stellen. Het online landschap verandert snel en ook op het gebied van linkbuilding is er sprake van steeds meer concurrentie. Het concurrentieveld in Nederland en met name in concurrerende markten is erg groot. Dit maakt linkbuilding een onmisbare pijler!

Er liggen nog grote kansen als het gaat om linkbuilding, want niet iedere organisatie is hier nog mee bezig. Het verhogen van jouw online autoriteit heeft grote voordelen. Je kan geweldige content hebben en de website techniek is feilloos, maar als jouw online autoriteit achterblijft kunnen de rankings ook achterlijven. Met een hoge online autoriteit behoud je de huidige posities en behaal je hogere posities.

Werkt linkbuilding nog steeds?

Anno 2023 werkt linkbuilding nog steeds erg goed. De topposities worden behaald en behouden door middel van linkbuilding. Het linkbuild landschap is wel sterk veranderd. Waar vroeger kwantiteit telde, gaat het nu om kwaliteit. Hoe hoger de waarde van de domein, hoe meer waarde je ontvangt. De zoekmachines kunnen tegenwoordig uitstekend onderscheid maken tussen kwalitatieve links en kwantitatieve links. Besteed je jouw linkbuilding uit aan onze SEO-specialisten? Zij zorgen enkel voor kwalitatieve links.

Linkbuilding is onmisbaar voor een goede SEO strategie

Wil je online groeien met SEO? Dan is linkbuilding benodigd voor een optimaal resultaat. De drie pijlers van SEO zorgen gezamenlijk namelijk voor een optimaal resultaat. Is de website technisch in orde maar heb je geen goede content, dan zal de zoekmachine geen relevantie vinden tussen jouw website en de gewenste zoekwoorden. Heb je goede content, maar is deze onvindbaar voor de zoekmachine, dan zal de zoekmachine jouw website niet tonen. Heb je goede content, maar een lage autoriteit, dan zal de zoekmachine de voorkeur geven aan autoritairdere websites. Kortom, linkbuilding is een benodigde pijler die zorgt voor een optimaal resultaat. Heb je vragen over het inzetten van linkbuilding of wil je linkbuilding uitbesteden? Neem dan contact op met een van onze SEO-specialisten.

Kies voor maatwerk!

Als online marketingbureau zijn we gespecialiseerd in verschillende facetten van zoekmachine optimalisatie, waaronder linkbuilding. Wij verschaffen jouw website kwalitatieve links waardoor de website meer online autoriteit verkrijgt. Naast het verkrijgen van online autoriteit kunnen wij je helpen om je website technisch SEO-proof te maken en je website te voorzien van ijzersterke content. GetForward levert enkel maatwerk. Wij kijken samen met jou naar wat wij kunnen betekenen voor jouw website. Geen gestandaardiseerde pakketten, enkel diensten die jou razendsnel vooruit zullen helpen. Samen met jou vormen we een passende SEO strategie voor jouw website. Klaar om vooruit te gaan? Kies voor maatwerk en neem contact op met onze specialisten!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan