Stijging in organisch verkeer voor LeaseMasters

Case -LeaseMasters

Wie is LeaseMasters?

LeaseMasters gaat verder dan het verzorgen van de standaard auto of koelkast. De specialist van LeaseMasters ligt voornamelijk in het financiëren van machines, apparatuur en ICT.

Wat was de uitdaging?

LeaseMasters heeft een uitgesproken groeiambitie voor zowel binnen- als buitenland. Echter zijn er een aantal concurrenten met grotere budgetten en meer online autoriteit. De vraag van LeaseMasters was om met het beschikbare budget zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Wat hebben we gedaan?

We hebben voor zowel Google adverteren en SEO een strategisch plan opgesteld waar we allereerst de te behalen doelen hebben gedefinieerd. Om snel resultaat te behalen zijn we begonnen met een Google Ads campagne op de belangrijkste zoekwoorden. Nadat deze campagnes voldoende data hebben gegenereerd om te weten welke zoekwoorden conversies genereren, zijn we met deze informatie aan de slag gegaan met zoekmachine optimalisaties. Omdat we al data vanuit Google Ads hadden was het duidelijk op welke zoekwoorden de focus zou moeten liggen. Door het herschrijven van content op bestaande pagina’s en deze door middel van linkbuilding van autoriteit te voorzien stonden stonden we binnen drie maanden met de belangrijkste zoektermen in de top 3.

Wat is het resultaat?

Wil jij ook razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

SEO scan

SEO scan

SEO scan