Online Adverteren

Wellicht een herkenbaar scenario: je wilt beginnen met en/of investeren in online adverteren, maar weet niet hoe je online advertenties plaatst en via welke online advertentiekanalen je kunt adverteren. Veel bedrijven en ondernemers lopen tegen dit probleem aan. Succesvol online adverteren is een tijdrovende klus en vraagt om continue optimalisaties. Je kunt daarnaast ook veel budget kwijt zijn aan advertenties die niets opleveren als je deze niet optimaliseert of stopzet. Desalniettemin kent online adverteren vele voordelen. Je kunt je bereik, merkbekendheid en omzet aanzienlijk vergroten door gebruik te maken van online advertenties. Kies daarom voor online adverteren uitbesteden. Onze specialisten zullen jou ontzorgen in de advertentie inspanningen en je helpen met het behalen van maximale resultaten uit jouw online campagnes. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Razendsnel vooruit?

Aan de slag met online adverteren? Neem contact met ons op!

Waarom online adverteren?

Er zijn diverse redenen waarom je als ondernemer zou willen beginnen met en/of investeren in online adverteren:

  • Online zichtbaarheid vergroten
  • Aantal websiteconversies verhogen
  • Vindbaarheid voor bestaande klanten vergroten

Afhankelijk van jouw doel kun je bepalen wanneer je voor de advertenties betaalt. Als je merkbekendheid wilt vergroten door te adverteren online kun je kiezen om te betalen per duizend impressies. Iedere keer dat een advertentie wordt weergegeven op een zoekresultaten pagina of op een website wordt dit geteld als een impressie. Je kunt er ook voor kiezen om te betalen per klik. Je betaalt dan pas op het moment dat een gebruiker op jouw advertentie klikt en hierdoor op jouw website terecht komt. Dit is een veel gekozen optie bij bedrijven die streven naar het verhogen van het aantal websiteconversies.

Hoe werkt online adverteren?

De manier van online adverteren verschilt per advertentiekanaal. Je kunt adverteren via diverse online advertentiekanalen. Het allerbelangrijkste is om de juiste persoon op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. Op die manier kun je potentiële klanten naar jouw website leiden en overhalen tot conversie. Relevantie staat hierbij centraal. Wil je ondersteund of ontzorgd worden in de werkzaamheden omtrent online of zoekmachine adverteren? Neem dan contact op met onze specialisten en ontdek de mogelijkheden!

Online advertentiekanalen

Je kunt online adverteren via diverse advertentiekanalen. Je kunt via een zoekmachine als Google adverteren, of via Microsoft Bing adverteren. Daarnaast kun je via social media adverteren. Middels een breed scala aan online kanalen kun je als bedrijf met online advertenties potentiële klanten naar jouw website leiden. Welke kanalen je kiest en welke het meest rendabel zullen zijn, is afhankelijk van de doelgroep, jouw product/dienst en het doel van adverteren online.

Vraag een gratis scan van jouw Google Ads account aan

Maak jij momenteel gebruik van Google Ads voor online adverteren en wil je weten in hoeverre jouw Google Ads account, -campagnes en -budget momenteel efficiënt ingesteld zijn? Vraag dan een gratis en vrijblijvende SEA scan aan. Onze SEA specialisten zullen stap voor stap verschillende onderdelen uit jouw Google Ads account analyseren en beoordelen op basis van de prestaties in de afgelopen periode. Hiervoor zijn jouw eigen Google Ads account alsook data uit andere SEA tools meegenomen. Middels de SEA scan ontdekken wij de zwakkere punten van jouw Google Ads account en geven wij je advies over de stappen die je kunt nemen om jouw account en campagnes beter in te richten voor optimale resultaten. Wil je een SEA scan laten uitvoeren voor jouw website? Vraag dan hier jouw gratis en vrijblijvende scan aan!

Online adverteren uitbesteden

Weet je niet goed hoe je moet beginnen met online adverteren of wil je jouw campagnes rendabeler maken? Jaren specialistische kennis en ervaring is geen overbodige luxe om het uiterste uit de mogelijkheden te halen. Wil jij online adverteren uitbesteden? Onze specialisten beschikken over de tijd, ervaring en kennis om de beste resultaten te behalen uit jouw online advertenties. Wij zullen jouw advertenties beheren en monitoren. Om maximaal rendement te behalen uit campagnes is het van belang om resultaten regelmatig te meten en te analyseren. Op basis van deze data kunnen onze SEA specialisten advertenties optimaliseren. Voor je het weet vlieg je de concurrentie voorbij! Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande diensten met betrekking tot online adverteren.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (ook wel bekend als Search Engine Advertising) is een perfecte manier om snel resultaat te bereiken als je online zichtbaarheid wilt creëren. Door online te adverteren op de meest relevante zoekwoorden zorg jij ervoor dat je direct in de top zoekmachine resultaten zichtbaar bent, bereik je jouw doelgroep met pakkende advertentieteksten, genereer je meer verkeer én meer conversies.

Google adverteren

Met 92% marktaandeel is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine wereldwijd. Momenteel wordt in Nederland 95% van alle zoekopdrachten uitgevoerd in Google. Dat maakt het een zeer interessant kanaal om op te adverteren online. Als je investeert in Google adverteren vertegenwoordig je jouw bedrijf in de grootste zoekmachine ter wereld en ben je snel zichtbaar voor jouw doelgroep.

Microsoft Ads adverteren

Naast Google adverteren kun je ook adverteren via Microsoft Ads (eerder bekend als Bing Ads). Bing heeft als zoekmachine een aanzienlijk kleiner marktaandeel, maar daardoor zijn de concurrentiedruk en advertentiekosten ook lager.

Social media adverteren

Adverteren op social media is ook een vorm van online adverteren. Wij bieden ondersteuning dan wel ontzorging bij adverteren via Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Snapchat, Pinterest, Spotify, TikTok, Twitter en marketplaces.

Remarketing

De meeste websitebezoekers nemen na het eerste websitebezoek niet direct al contact op of gaan over tot aankoop. Met remarketing kun je bezoekers die bepaalde pagina’s van jouw website hebben bezocht opnieuw bereiken om zo de kans op conversie te vergroten. Dit is een ondersteunend onderdeel van online adverteren en kan het conversiepercentage verhogen.

GetForward als strategisch groeipartner

Wil jij online adverteren uitbesteden? Kies dan voor GetForward als strategisch groeipartner. Als online marketingbureau helpen we je niet alleen razendsnel vooruit met rendabele campagnes, maar ook met strategische adviezen. Wij zetten alles in het werk om het beste resultaat te behalen. Met gespecialiseerde kennis in de verschillende disciplines behalen onze specialisten zichtbaar resultaat.

Onze specialisten werken transparant en stellen jouw organisatie altijd centraal in een samenwerking. Dit in combinatie met een hoog niveau van kennis en vele jaren ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij een organisatie grote stappen vooruit kunnen helpen. Wil jij online adverteren uitbesteden? Neem dan contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden!

Zij gingen je voor
Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

GFSEAscan

Google Ads scan

GFSEAscan
Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan