Online Adverteren

Adverteren via zoekmachines is een ideale strategie om jouw bedrijf te laten groeien.

Wat is online adverteren?

Online Adverteren, specifiek gezegd, adverteren via zoekmachines is een ideale strategie om jouw bedrijf te laten groeien. Omdat de zoekintentie van de gebruiker eenvoudig te achterhalen is door de zoekopdracht te analyseren is het adverteren via zoekmachines dé weg om de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken.

Wat is een Google Ads scan?

Met de Google Ads scan doen wij een uitgebreide analyse van de advertenties die je op dit moment gebruikt binnen Google Ads. We beoordelen je account aan de hand van een aantal factoren. De belangrijkste factoren zijn:

Hoe gebruik te maken van Online Adverteren?

1. Zoekwoordenonderzoek
Wanneer je besluit gebruik te maken van Online Adverteren wil je natuurlijk eerste weten waar je doelgroep naar zoekt. Dit doen we door middel van een zoekwoordenonderzoek. Op basis van het zoekwoorden onderzoek hebben we een fundering voor de campagnes.

2. Juiste advertenties
Nu duidelijk is welke zoekwoorden er zijn, is het mogelijk om hier bijbehorende advertenties en landingspagina’s te maken. Zo zorg je ervoor dat de gebruiker bij jou vindt waar hij op zoek naar is. Met de juiste inzet van Display marketing en Remarketing maken we de kans op conversie maximaal.

Redenen om Online Adverteren uit te besteden

Zowel Google Ads als Bing Ads hebben de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Ook is het algoritme van Google een stuk slimmer geworden, waardoor het goed inzetten van de automation mogelijkheden ervoor kan zorgen dat jouw prestaties maximaal presteren.

Waarom gebruik maken van Online Adverteren?

Online Adverteren is in deze wereld niet meer weg te denken. Omdat de intentie achter de zoekopdracht duidelijk is, kan hier goed op worden ingespeeld. Door het vertonen van de juiste advertentie bij de juiste zoekopdracht haal je de maximale waarde uit jouw advertentie. Hierdoor liggen conversiepercentages zo hoog!

Onze werkwijze

Onderzoek

We bekijken welke zoekwoorden er bij jouw bedrijf passen en doen hier onderzoek naar.

Strategie

We starten met het bouwen van de campagnes en bijbehorende advertenties.

Implementatie

De campagnes gaan live. De eerste dagen checken we extra nauwkeurig de resultaten.

Optimalisatie

We starten met optimaliseren. Zo halen we het maximale uit jouw Google Ads account.

Zij gingen je voor
Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.