SEA Scan

Zoekmachine adverteren (Ook wel Search Engine Advertising genoemd) is een ideale strategie om jouw bedrijf te laten groeien. Omdat de zoekintentie van de gebruiker eenvoudig te achterhalen is door de zoekopdracht te analyseren is het adverteren via zoekmachines dé weg om de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken. Benieuwd hoe efficiënt jouw Google Ads account, -campagnes en -budget momenteel zijn? Vraag dan een gratis SEA scan aan. Onze SEA specialisten zullen verschillende onderdelen uit jouw Google Ads account analyseren en beoordelen op basis van de prestaties in de afgelopen periode.

Vraag nu gratis een SEA scan aan voor jouw website!

Vraag een gratis SEA Scan aan!

Wat is een SEA scan?

Met de SEA scan doen wij een uitgebreide analyse van de advertenties die je op dit moment gebruikt binnen Google Ads. We beoordelen je account aan de hand van een aantal factoren. Deze scan kun je gratis aanvragen en wordt uitgevoerd door onze SEA specialisten.

Waarom een SEA scan?

Door middel van het uitvoeren verschillende analyses ontdekken wij de zwakkere punten van jouw Google Ads account en geven wij je advies over de stappen die je kunt nemen om jouw account en campagnes beter in te richten voor optimale resultaten. Wil je een SEA scan laten uitvoeren voor jouw website? Vraag dan hier jouw gratis scan aan!

Wat wordt er gescand?

We beoordelen je account aan de hand van een aantal factoren. Stap voor stap worden verschillende onderdelen uit jouw Google Ads account beoordeeld op basis van de prestaties in de afgelopen periode. Hiervoor zijn uiteraard jouw eigen Google Ads account alsook data uit andere SEA tools meegenomen.

We beoordelen het Google Ads Account aan de hand van vier pijlers:

  • Account opbouw, op een slechte fundering kan je geen huis bouwen. Daarom is het van uiterst belang dat de opbouw (fundering) van je account in ieder geval op orde is, om vervolgens door te gaan naar verdere optimalisaties.
  • Optimalisaties, hier kijken we voornamelijk naar de inhoud van jouw advertenties en op welke manier er het meest uit deze advertenties kan worden gehaald.
  • Meetbaarheid, binnen deze pijler onderzoeken we alle aspecten die ervoor zorgen dat de juiste data wordt vastgehouden en geanalyseerd.
  • Uitbreiding, omvat al de zaken die relevante toevoegingen zijn op de huidige campagnes–denk aan remarketing en scripts.

Na de uitgebreide analyse geven wij een conclusie en een kort advies hoe jij jouw campagnes en account zo efficiënt mogelijk in kan richten om zo ook jouw geïnvesteerde budget zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Waarom kiezen voor online adverteren?

Online adverteren is in deze wereld niet meer weg te denken. Omdat de intentie achter de zoekopdracht duidelijk is, kan hier goed op worden ingespeeld. Door het vertonen van de juiste advertentie bij de juiste zoekopdracht haal je de maximale waarde uit jouw advertentie. Hierdoor liggen conversiepercentages zo hoog!

Redenen om SEA uit te besteden

Zowel Google Ads als Bing Ads hebben de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Ook is het algoritme van Google een stuk slimmer geworden, waardoor het goed inzetten van de automation mogelijkheden ervoor kan zorgen dat jouw campagnes maximaal presteren.

Onze SEA diensten

Wil je het maximale uit jouw advertenties halen? Dan is GetForward de juiste partner. Onze SEA specialisten doen er alles aan om jouw campagnes maximaal te laten presteren. Zo haal je het meeste uit jouw geïnvesteerde budget! De diensten die wij aanbieden zijn:

Ben je klaar om vooruit te gaan? Onze SEA specialisten staan voor je klaar! Wij gaan graag de diepte met je in om te kijken waar voor jou kansen liggen. Neem contact met ons op of vraag de gratis SEA scan aan!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

GFSEAscan

Google Ads scan

GFSEAscan
Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan