Remarketing

Voordelen van Remarketing

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem dan nu contact met ons op.

Razendsnel vooruit?

Neem contact met ons op!

Wat is Remarketing?

Inmiddels weten we dat niet elke websitebezoeker naar zijn eerste websitebezoek al direct contact opneemt of wat koopt. Om toch in contact te blijven met je websitebezoekers is retargeting het middel om waarde te creëren.

Waarom kiezen voor remarketing?

Bovenaan de pagina hebben we uitgelegd dat een websitebezoeker vaak meerdere bezoeken erover doet om tot een aankoop over te gaan. We kunnen de vuistregel hanteren dat hoe groter het uit te geven bedrag is, hoe meer touchpoints en benodigd zijn. Een van de meest geschikte manieren om deze touchpoints te creëren is het inzetten van retargeting.

Het algemene beeld is retargeting alleen ingezet kan worden in het Google Display Netwerk. Dit is niet het geval. Ook kunnen we retargeting inzetten in de verschillende social media kanalen. Door gebruik te maken van meerdere kanalen haal je nog meer uit je retargeting.

Niet alleen tijdens het aankoopproces, maar ook na de aankoop is het van belang om na te denken over de mogelijkheden van retargeting. Heb je een product waarbij er sprake is van herhalingsaankopen? Dan is het verstandig om na te denken over retargeting van websitebezoekers die een aankoop hebben gedaan. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze doelgroep met een andere boodschap wordt benaderd.

Uiteraard kan jouw organisatie een product of dienst aanbieden die slechts eenmalig wordt gekocht of gebruikt. Dan kunnen we nog naar de mogelijkheden kijken om deze bezoekers te retargeten met complementaire producten. Mocht dit ook niet relevant zijn, dan is het van belang om deze doelgroep uit te sluiten van retargeting.

Wil je weten of het gebruik maken van retargeting van toepassing is voor jou organisatie? Laat dan een bericht achter en we bekijken samen de mogelijkheden!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op!