Website Hosting

Een snelle website wordt op Google beter gevonden. Goede webhosting maakt jouw website sneller. Daarom is het webhostingpakket van GetForward van de hoogste kwaliteit. Met online adverteren en zoekmachine optimalisatie maak je jouw website of webshop zichtbaar voor jouw doelgroep. Benieuwd naar de mogelijkheden en specificaties van ons webhostingpakket? Of wil je meer informatie over website hosting? Neem dan contact op!

Razendsnel vooruit?

Neem contact met ons op!

Wat is hosting?

Met hosting kun je jouw domein beschikbaar stellen voor andere internetgebruikers door jouw website op een server te plaatsen. Door jouw domeinnaam via een server beschikbaar te stellen kunnen andere internetgebruikers jouw website vinden. Dankzij website hosting kunnen andere internetgebruikers jouw website bereiken als zij jouw domeinnaam in hun internetbrowser invoeren of op een link klikken die leidt naar jouw website. Ook heeft de server waar je jouw domein bij host invloed op de website snelheid. Om te beginnen met webhosting is de eerste stap het kopen van een domeinnaam.

Voordelen van website hosting

Een goede webhosting kent vele voordelen. Met het webhostingpakket van GetForward ben je verzekerd van onder andere:

  • Gratis alle tools om je eigen website te bouwen
  • 99,9% uptime
  • Plug-ins altijd bijgewerkt naar de nieuwste versie​

Ben je benieuwd of jouw website over een goede hosting beschikt? Of wil je overstappen van webhosting partij? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar.

Waarom heb je website hosting nodig?

Je hebt website hosting nodig wanneer je een website wilt opzetten. Het internet is een wereldwijd netwerk met heel veel datacenters. In deze datacenters staan servers, maar een server kan ook een computer zijn die je thuis hebt. Webhosting is een stukje webruimte die gereserveerd staat op één van die servers in een datacenter voor jouw website en de manier om jouw website bereikbaar te maken voor andere internetgebruikers.

webbouw webdesign, webhosting getforward

Veilige website hosting

Het is belangrijk dat alle data op jouw website veilig staat opgeslagen. GetForward maakt gebruik van de meest moderne technieken en virusscanners. Hierdoor is jouw website altijd veilig.

Snelle website met juiste webhosting

Goede webhosting is de basis voor een snelle website. Snelle websites worden vaker bezocht en zijn gebruiksvriendelijker. Door het gebruik van de beste website hosting is jouw website altijd snel te bereiken!

Overstappen van webhosting partij

Ook als je al een webhost hebt is het mogelijk om jouw domein te verhuizen naar een andere webhosting partij. GetForward biedt de mogelijkheid om over te stappen van webhosting partij waarbij wij jouw domein volledig en veilig verhuizen naar onze server. Het voordeel van ons webhosting pakket is dat je met 99,9% uptime over een zeer snelle website beschikt, wat een positieve invloed heeft op de gebruiksvriendelijkheid en prestaties van jouw website in Google. Google hecht namelijk veel waarde aan websites die gebruiksvriendelijk zijn. Mocht je een nieuwe website willen bouwen heb je met het webhosting pakket van GetForward beschikking tot de tools om dit zelf te realiseren. Heb je een webdesign nodig, kun je onze specialisten raadplegen. Ook als je jouw e-mail mee wilt verhuizen is dit mogelijk. We kunnen jou volledig ontzorgen bij het verhuizen van jouw domein, inclusief E-mail. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kies voor de beste webhosting met GetForward!

Wil jij een snelle website en jouw domein hosten op een veilige server? Kies dan voor het webhostingpakket van GetForward. Met ons pakket heb je toegang tot tools om jouw eigen website of webshop te bouwen, worden plug-ins altijd bijgewerkt naar de nieuwste versie en ben je gegarandeerd van 99,9% uptime. Daarnaast blijft jouw domein dankzij de virusscanners op onze server vrij van virussen en blijft alle data veilig opgeslagen.

Wil je overstappen van webhosting partij? Dat kan, we helpen je graag met het verhuizen van jouw domein inclusief E-mail naar onze server. Wil je ook een nieuwe website laten maken of een webshop laten maken? En een website die SEO-proof is voor maximale resultaten? Dat is allemaal mogelijk binnen GetForward. We bieden naast website hosting verschillende diensten om jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten. Van webbouw tot content marketing. Ook op het gebied van online adverteren en social media adverteren kunnen we jou razendsnel vooruit helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden! Neem dan contact op!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan