Snapchat adverteren

Snapchat is momenteel een van de meest populaire social media onder jongeren. Sinds een aantal jaar bestaat de mogelijkheid om via Snapchat te adverteren. Via de Snapchat Ad Manager beheer je jouw advertenties.

Voordelen van Snapchat advertenties

Ben je benieuwd wat jij kan verbeteren aan jouw Snapchat advertenties? Neem contact met ons op! 

Razendsnel vooruit?

Wil jij je Snapchat advertenties verbeteren? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 

Waarom kiezen voor Snapchat Ads?

Snapchat Ads is niet voor iedereen weggelegd. Hoe populair Snapchat is onder jongeren, zo weinig wordt Snapchat door de oudere generatie gebruikt. Daarom is het van belang om eerst je doelgroep goed in kaart te brengen.

Wanneer we zeker weten dat de beoogde doelgroep zich op Snapchat begeeft, dan biedt Snapchat een aantal sterke voordelen. Namelijk dat je verschillende advertenties kan creëren. Je kan kiezen voor de wat traditionelere manier van adverteren, door bijvoorbeeld video’s te laten zien tussen het afspelen van de gebruikers door.

Maar organiseer je bijvoorbeeld een evenement? Dan is een lens de ideale creative om echt verschil te maken. Op deze schaal interactief adverteren is uniek. Snapchat stelt jouw als adverteerder in staat om op specifieke locaties en tijdstippen een filter beschikbaar te maken. Hiervoor kan je de eigen tool van Snapchat gebruiken. Let wel op dat je je advertentie op tijd indient bij Snapchat. Vaak duurt het namelijk 24 tot 48 uur voordat je advertentie goedgekeurd wordt!

Mede door een hoog minimaal dagbudget is Snapchat een ideaal kanaal voor als je een evenement organiseert. Het minimale budget is namelijk €50,- per dag.

Heb je het idee dat Snapchat het ideale kanaal is voor jou om te adverteren? Neem dan contact op met ons op en onze specialisten kunnen je er alles over vertellen.

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Online groei scan

Vragen? Neem contact met ons op!