Bing Ads

Voordelen van Bing Ads

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Vraag nu een gratis scan aan of neem contact met ons op. 

Razendsnel vooruit?

Neem contact met ons op!

Wat is adverteren op Bing Ads?

Het adverteren op Bing is een van de meest vergeten kanalen om online zichtbaar te zijn. De reden? Omdat Google met stip op nummer 1 staat en er daarna een hele tijd niks komt. Bing is de tweede zoekmachine, met een marktaandeel van 5%. Echter op zakelijk gebied zien we dat er vaak percentages tot 10% behaald worden.

Waarom kiezen voor Bing Ads?

Er zijn een aantal redenen waarom het eigenlijk niet zo voor de hand liggende Bing Ads een goed kanaal is om te kiezen. Als je al gebruik maakt van Google Ads is het eigenlijk een hele logische keuze om voor Bing Ads te gaan.

We weten dat het marktaandeel van Google veel groter is dan dat van Bing. Echter maken veel bedrijven gebruik van Microsoft Egde, waar de standaardzoekmachine is ingesteld op Bing. Daarom zien we op de zakelijke markt een groter markt aandeel voor Bing.

Doordat het mogelijk is om een Google Ads account en Bing Ads account aan elkaar te koppelen kunnen wijzigingen die in Google Ads gemaakt worden eenvoudig naar Bing geëxporteerd worden. Op deze manier is het onderhouden van een Bing account minder tijdsintensief.

Omdat er een stuk minder adverteerders zijn op Bing, is de concurrentie lager. Omdat de advertentieplekken op basis van een veiling worden gedaan betekent dit dat er minder vaak op een zoekwoord geboden wordt. We zien dat in veel gevallen leidt tot een lagere kosten per klik. Dit betekent dus lagere kosten per verkoop of lead.

Wil jij ook weten of Bing Ads een interessant kanaal voor jou is? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Online groei scan