Omzetstijging voor Minicar-Parts

Wie is Minicar-Parts?

Minicar-Parts levert al meer dan 25 jaar onderdelen voor 10 verschillende merken brommobielen. Minicar-Parts biedt zowel originele als niet originele onderdelen aan.

Wat was de uitdaging?

Minicar-Parts opereert niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Er zijn een aantal landen waar er heftige concurrentie is. De uitdaging zat hierbij in het betreden van de nieuwe markten in Europa en hier marktaandeel te veroveren. Tegelijkertijd was het marktaandeel in Nederland vasthouden ook erg belangrijk.

Wat hebben we gedaan?

We hebben een zoekwoorden onderzoek in Nederland gedaan en deze uitgebreid naar de verschillende landen. Op deze manier hebben we de data verkregen welke landen interessant zijn om ons in de toekomst op te focussen. Vervolgens hebben we een herinrichting van de campagnes in Nederland gedaan, waar we ons hebben gefocust om een zo hoog mogelijk vertoningsaandeel te verkrijgen. Vervolgens hebben we de herinrichting doorgezet naar andere landen, waaronder een aantal landen waar Minicar-Parts nog weinig verkoop genereerde.

Wat is het resultaat?

Wil jij ook razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

SEO scan

SEO scan

SEO scan