Website laten maken Vianen

Als ondernemer begrijp je ongetwijfeld het belang van een sterke online aanwezigheid. In deze tijd is een goed functionerende website niet langer een luxe, maar een absolute noodzaak. Het is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Maar door de toenemende concurrentie wordt het steeds lastiger om op te vallen. Om echt op te vallen heb je een website nodig die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines, snel laadt en gebruiksvriendelijk is. Om dat te bereiken heb je kennis nodig van webdesign en webbouw. Of je kunt je website laten maken in Vianen door specialisten, zoals wij!

Razendsnel vooruit?

Hulp nodig met de online marketing voor jouw bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Voordelen van een website laten maken

Als online marketing bureau zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, trends en beste tools van webbouw en webdesign. Wanneer je een website laat maken in Vianen door onze specialisten, bespaar je niet alleen veel tijd, maar krijg je ook een volledig op maat gemaakte website die aan al je behoeften voldoet.

1. Bespaar jezelf tijd en frustratie

Het maken van een website is een complex proces dat veel tijd en energie kan vergen, vooral als je niet over de nodige technische vaardigheden beschikt. Als je ervoor kiest om dit zelf te doen, zul je waarschijnlijk talloze uren doorbrengen met leren, experimenteren en oplossen van technische problemen. Maar wat als ik je vertel dat dit hele proces drastisch kan worden verkort door simpelweg een specialist in te schakelen?

2. Een investering die zich terugbetaalt

Laten we nu praten over de investering. Ja, het inhuren van specialisten zoals wij kost geld, maar het is een investering die zichzelf op de lange termijn zeker zal terugbetalen. Een goed ontworpen en geoptimaliseerde website is als een digitale verkoper die 24/7 voor je werkt. 

Het trekt constant nieuwe bezoekers aan, informeert hen over jouw aanbod en moedigt hen aan om actie te ondernemen, zoals contact opnemen of een aankoop doen

Stel je eens voor hoeveel potentiële klanten je zou kunnen bereiken met een effectieve website. Elke gemiste kans is een gemiste omzet. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gericht is op het aanzetten van bezoekers tot conversie. Dit betekent dat wanneer je door ons een website laat maken nabij Vianen, je meer leads kunt genereren en je omzet kunt verhogen.

webdesigner Vianen
website Vianen

Website laten maken door een online marketing bureau

Helaas is alleen een visueel aantrekkelijke website niet voldoende om door jouw klanten gevonden te worden. Deze komen namelijk bij jou terecht via zoekmachines als Google. Als je website niet wordt gevonden in zoekmachines, ben je essentiële kansen aan het mislopen. Hier komt de kracht van een samenwerking met een online marketing bureau dat beschikt over SEO specialisten om de hoek kijken.

Onze SEO specialisten begrijpen de complexe algoritmen van zoekmachines en weten hoe ze je website kunnen optimaliseren om hoger te scoren in zoekresultaten. Zij zullen betrokken zijn bij de website ontwikkeling en jouw menustructuur richten op de belangrijkste zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt. Dit betekent meer organisch verkeer naar je site, wat op zijn beurt kan leiden tot meer potentiële klanten.

Een andere factor die vaak over het hoofd wordt gezien, maar cruciaal is voor het succes van je website, is snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Bezoekers hebben weinig geduld en verwachten dat een website snel laadt en gemakkelijk te navigeren is. Als je website traag is of moeilijk te gebruiken is, zullen bezoekers snel vertrekken, wat resulteert in verlies van potentiële klanten.

Onze SEO specialisten zullen de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van je website waarborgen. Zo kunnen we optimalisaties doorvoeren om laadtijden te minimaliseren en de gebruikerservaring te verbeteren, maar ook kun je jouw website hosting laten overzetten naar onze eigen server. Zo ben je ook verzekerd van een snelle website!

Website laten maken nabij Vianen door GetForward

Dankzij onze uiteenlopende specialiteiten heb je met een website van GetForward ook direct een SEO vriendelijke website. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw website op onze server te hosten voor een optimale website snelheid en veilige gegevensbescherming. Van webbouw tot webdesign: je kunt het allemaal aan ons uitbesteden. Is jouw bedrijf actief op de consumentenmarkt en wil je een webshop laten maken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Neem vandaag nog contact met ons op en zet jouw stap vooruit met een website die 24/7 voor je werkt. Grijp deze kans en bezuinig vooral niet op jouw online visitekaartje! Een tweede eerste indruk kun je bovendien niet maken.

online marketing bureau Vianen

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat ieder bedrijf een eigen verhaal en doelgroep heeft. Het is dan ook de kunst om middels een professionele website niet alleen het eigen verhaal over te brengen, maar ook relevante informatie te bieden die volledig aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep, met als doel ze te overtuigen om contact op te nemen of een aankoop te doen. Een website op maat is daarbij dan ook cruciaal. Een standaard website zal hierin niet volstaan. Om maximaal rendement te halen uit jouw website hanteren we de volgende werkwijze:

1. Kennismaking

In het eerste gesprek gaan wij achterhalen wat de identiteit, kernwaarden en online marketingdoelstellingen van jouw bedrijf zijn. Daarbij bespreken we welke elementen jij belangrijk vindt om terug te laten komen in de website. Zo kun je wensen doorgeven in huisstijlkleuren, tone-of-voice, het gebruik van slogans, bepaalde call-to-actions en nog veel meer. Daarnaast denken we vanuit strategisch oogpunt met je mee om het succes van jouw website te garanderen.

2. Eerste design

Wanneer we een goed beeld hebben van jouw bedrijf en jouw wensen en behoeften met betrekking tot de website gaan we aan de slag met een eerste design. Deze sturen we je op via de mail en vervolgens plannen we een meeting om het design te bespreken, zodat je eventuele gewenste wijzigingen kunt doorgeven. Na jouw goedkeuring gaan we aan de slag met bouwen. Voor het bepalen van de menustructuur voeren we doorgaans een zoekwoordenonderzoek uit om de belangrijkste zoekwoorden te bepalen. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw website goed wordt opgepakt door zoekmachines, waardoor je doelgroep je website eerder zal vinden.

3. Website maken

Wanneer het design goedgekeurd is gaan we de website maken. Je kunt de pagina’s zelf voorzien van waardevolle content, maar je kunt dit ook gerust aan ons overlaten. Met onze SEO copywriting vullen we jouw landingspagina’s met ijzersterke content die jouw doelgroep direct overtuigt van jouw expertise en meerwaarde. Ook de on-page SEO factoren kunnen we optimaliseren, waardoor jouw website nog meer opvalt in de zoekmachine resultaten.

4. Nazorg

Zowel voor- als nadat jouw nieuwe website is gelanceerd controleren we de gebruiksvriendelijkheid van de website en controleren we of de SEO migratie zonder fouten verloopt. Op deze manier voorkomen we een aanzienlijke daling in organische posities en kunnen je huidige klanten de nieuwe website ook eenvoudig vinden.

Is jouw website al klaar voor de nieuwe digitale wereld? Of is het hoognodig dat jouw website een nieuw jasje krijgt? Investeer dan in een website laten maken nabij Vianen door GetForward!

online marketing specialist Vianen
Zij gingen je voor

Veelgestelde vragen

Een veelgestelde vraag is ‘aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een website?’. De kosten zijn afhankelijk van verschillende zaken en verschillen per website. Hoe groot wordt de website? Moet de website meertalig worden? Zijn er geavanceerde tools nodig? Ook doordat je bij ons enkel een op maat gemaakte website laten maken is er geen vaste prijs te noemen. Neem daarom voor een kostenindicatie contact met ons op!

Een hele goede vraag, waar gelukkig ook een heel goed antwoord voor is. Wanneer je ervoor kiest om je website te laten maken nabij Vianen door een online marketing bureau zoals wij, je niet alleen een website hebt die werkt, maar ook een website die gebruiksvriendelijk is opgezet én goed vindbaar is in zoekmachines als Google. Daarnaast kun je door dezelfde partij jouw website laten promoten middels online adverteren. Ideaal, toch?

Kies je ervoor een website laten maken in Vianen door een andere partij, dan is het goed om een aantal aspecten voor jezelf in kaart te brengen. Probeer voor jezelf antwoorden te bedenken op vragen als: wie is mijn doelgroep? Wat zijn de onderscheidende waarden van mijn bedrijf? Welk gedrag wil ik dat mijn websitebezoekers vertonen? Wat wil ik middels de website uitstralen? Wat is mijn budget voor een website laten maken Vianen? Als je de antwoorden op dit soort vragen hebt, kun je gericht op zoek naar een geschikte partij.

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan