Spotify adverteren

Pak 100 smartphones en op 40 smartphones is Spotify geïnstalleerd. Hiermee is Spotify met grote afstand van nummer twee Apple Music (4%) marktleider. Uniek van Spotify is je jouw doelgroep kan targetten op hun telefoon, zonder dat de boodschap op het scherm verschijnt, namelijk via audio.

Voordelen van Spotify advertenties

Ben je benieuwd wat jij kan verbeteren aan jouw Spotify advertenties? Neem contact met ons op! 

Razendsnel vooruit?

Wil jij je Spotify advertenties verbeteren? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. 

Waarom kiezen voor Spotify ads?

Zoals we al eerder beschreven is Spotify momenteel marktleider als het gaat om het gebruik van streamingdiensten. Daarom is Spotify Ads, ondanks dat het wellicht niet direct in je opkomt, een belangrijk instrument in de marketingmix.

Vervolgens stellen we een marketing kalender op. We kunnen inhaken op gebeurtenissen zowel in als buiten je bedrijf. Op deze manieren zorgen we voor maximale engagement op je posts.

Het posten op Social Media kanalen is gratis. Daarom is de inzet van Social Marketing in veel gevallen een interessant kanaal. Je zorgt voor loyaliteit naar je huidige klantbestand en nieuwe klanten/doelgroepen zien dat jij actief bent. Dit zorgt voor een groot vertrouwen wat het aantrekken van nieuwe klanten een boost geeft en jouw bedrijf kan groeien.

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Online groei scan

Vragen? Neem contact met ons op!