E-commerce strategie

Ben je op zoek naar partner om een succesvolle e-commerce strategie op te stellen? Dan ben je bij GetForward aan het juiste adres. De afgelopen jaren zijn er vele verschuivingen geweest binnen het e-commerce landschap. Speel in op deze verschuivingen en benut de kansen die hieruit zijn voortgekomen. Dit vraagt om een uitstekende strategie die deze kansen benut en inspeelt op de toekomstige trends. Wij gaan hierover graag met jou in gesprek! Vraag nu een gratis scan aan of neem contact met ons op. 

Razendsnel vooruit?

Heb je een ijzersterke E-commerce strategie nodig?
Neem contact met ons op!

E-commerce marketing

E-commerce gaat en staat met een succesvolle inzet van online marketing. Zonder online marketing zal een webshop vandaag de dag geen omzet behalen. Als full-service online marketingbureau kunnen we samen met jou een volledige e-commerce strategie bepalen en uit voeren!

Het inzetten van de juiste kanalen

Uiteraard moeten de juiste kanalen worden gekozen om een optimaal en rendabel resultaat te behalen. Dit doen we in overleg en je bent zelf vrij om te kiezen welke kanalen je aan de specialisten van GetForward wilt uitbesteden. We helpen je graag kiezen bij het kiezen van de juiste kanalen om online zichtbaarheid en resultaat te behalen. Er zijn immers vele kanalen die inzetbaar zijn. Afhankelijk van jouw business en doelgroep bepalen wij de meest effectieve kanalen.

Bepalen en uitvoeren van jouw e-commerce strategie

Aan de hand van verschillende analyses op basis van alle beschikbare data brengen wij alle benutbare kansen voor jou in kaart. Deze analyses zullen de basis vormen van een succesvolle strategie. Aan de hand van de verschillende kansen die naar voren zijn gekomen wordt de strategie vormgegeven. Welke kanalen? Op welke moment worden kanalen ingezet? En met welke intensiteit worden de kanalen ingezet? Onze specialisten helpen je graag verder met het antwoord geven op deze vragen.

Onze werkwijze

Tijdens een eerste kennismaking zullen we de kern van je bedrijf en doelen doorgronden. Dit zal de basis dienen voor een op maat gemaakt voorstel. Wij werken niet met langetermijncontracten. Zo is er altijd ruimte om de voorwaarden binnen de samenwerking aan te passen.

GetForward als strategisch partner

Wil jij een ijzersterke en op maat gemaakte e-commerce strategie? GetForward helpt jou als organisatie vooruit. Als online marketing bureau zijn wij gespecialiseerd in het opstellen van online marketing strategieën en het uitvoeren hiervan. Wij als strategisch partner zullen samen met jou een strategie op maat bepalen om zo het maximale resultaat te behalen voor jouw website. Ook voor linkbuilding strategieën, advertising strategieën of SEO strategieën kun je op GetForward als strategisch partner rekenen. Neem contact op met onze specialisten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.

Online groei scan

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan