Google Advertising

Wil je meer rendement halen uit je Google Ads campagnes in het Google zoeknetwerk? Met onze campagnescan voor Google Ads heb jij in een oogopslag inzichtelijk waar de verbeterpunten binnen jouw account liggen. Dit vormt de basis voor een verbeterslag in jouw huidige Google Ads account.

Direct zichtbaar in Google

Je bent waarschijnlijk wel bekend met de advertenties die bovenin Google verschijnen wanneer je een zoekopdracht intypt. Deze advertenties hebben allemaal een doel: zorgen dat er conversies, bestellingen en aanvragen worden gedaan. Het houdt niet op bij een advertentie online zetten, de campagne is namelijk ook sterk afhankelijk van de website.

Zoekadvertenties via Google Advertising zijn altijd zichtbaar op de momenten die voor jou belangrijk zijn. De Google Ads lijken veel op de organische zoekresultaten, waardoor potentiële bezoekers sneller geneigd zijn om te klikken op jouw advertentie. Bereik jouw doelgroep op loopafstand van je bedrijf, landelijk of wereldwijd.

Hoe meer relevante bezoekers op je website, hoe groter de kans dat deze bezoekers hun gegevens achterlaten op jouw website. Laat ons je helpen om jouw doelgroep te bereiken en effectief te benaderen met de juiste advertenties.

Vraag een scan aanScroll Up

Contact

Test

OPnieuw

Bel nu