Stage online marketing advertising

Volg jij een hbo studie en wil jij jezelf ontwikkelen in online marketing? Ben je daarnaast ondernemend, creatief en gedreven om alles uit je stage te willen halen? Kom dan stage lopen bij GetForward!

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jij als stagiair van GetForward krijgt de kans om jezelf binnen Online Marketing te specialiseren in alles wat met adverteren te maken heeft..
 • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
 • Goede stagevoorwaarden. Naast een leuke stagevergoeding, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken gedurende jouw stageperiode. 
 • Een stage die je kan doen als meeloop- of afstudeerstage.
 • Je komt te werken in een jong team met 10 anderen. We houden van een relaxte, informele sfeer, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. We houden van een vrijdagmiddagborrel op zijn tijd of zo nu en dan een leuke activiteit met elkaar te doen.
 • Met zowel het ov als de auto is het kantoor goed te bereiken. We zitten op slechts 10 minuten fietsen van Utrecht Centraal en 5 minuten vanaf station Utrecht Overvecht.
 • En last but not least: Je krijgt de kans om gedurende je stageperiode de Mario Kart KONING van het kantoor te worden.

Wat ga je doen? 

Als stagiair bij GetForward lever je direct een bijdrage binnen het bedrijf en krijg je de kans om je zelf te ontwikkelen binnen het Ads team van GetForward. Jij helpt de klant het maximale uit zijn of haar advertentiebudget te halen. Dit doe jij door de data die je uit de verschillende tools haalt te analyseren en hier op bij te sturen. De ene keer moeten de advertenties aangepast worden en de andere keer het aanpassen van de biedingen. Ook draag jij je steentje bij in het opzetten van hele nieuwe campagnes van nieuwe klanten.

Daarbij help je ook mee aan de groei van GetForward door het inzichtelijk maken van interessante nieuwe klanten. Wanneer een potentiële nieuwe klant zich meldt, dan duik jij samen met een van je collega Ads specialisten in hun advertentie-account om inzichtelijk te maken waar de kansen liggen

Jouw profiel

 • Jij bent bezig met een HBO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Creative Business of Bedrijfskunde. 
 • Jij hebt affiniteit met Online Marketing en wilt je hier graag in verdiepen.
 • Jij hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid en analytisch inzicht ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
 • Jij denkt oplossingsgericht en bent creatief. Geen probleem is jou te veel en je bedenkt overal wel een oplossing voor.

Zie jij jezelf hier wel stage lopen?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg.

Picture of Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Solliciteer!

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan