Boost je websiteconversies met LeadBot

In de snel veranderende wereld van online marketing is het belangrijk om bij te blijven en slimme tools te omarmen die de interactie met je websitebezoekers verhogen om meer betrokkenheid, conversies en leads te creëren. Met LeadBot verlaag je de drempel voor bezoekers om contact op te nemen en zet je bezoekers om naar waardevolle leads. Meer weten over deze heuse conversie-machine? Lees dan snel verder!

Heb je vragen over LeadBot?

Neem contact met ons op!

Wat is LeadBot?

Laten we eerlijk zijn, elke bezoeker heeft een specifiek doel wanneer ze een website bezoeken. En nu, meer dan ooit, willen ze interactie. Maar laten we ook eerlijk zijn, bedrijven bieden vaak niet genoeg persoonlijk contact aan. En juist daarvoor dient LeadBot! Met zijn geavanceerde features begroet hij bezoekers, wijst ze de weg naar de belangrijkste knoppen, en maakt het super makkelijk om contact op te nemen, alles voor een vlotte gebruikerservaring. GetForward is trots partner van LeadBot, en daarom zijn wij vastbesloten om onze klanten te helpen deze tool optimaal te benutten voor betere conversies en een hogere ROI.

Hoe werkt LeadBot?

Om LeadBot te gebruiken en volledig aan te passen aan jouw eigen identiteit en doelstellingen, begin je met het installeren van de tool op je website. Dit doe je eenvoudig via Google Tag Manager, waardoor je snel toegang krijgt tot de krachtige functionaliteiten. Na installatie kun je aan de slag met het instellen van de bot. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit standaard templates of strategische boomdiagrammen, waardoor je de gespreksflow volledig kunt afstemmen op de behoeften van jouw doelgroep. Vervolgens koppel je de juiste afdelingen binnen de tool, waardoor je in staat bent om live te gaan en meer leads te ontvangen. Van begroeting tot conversiemogelijkheden: je bepaalt het helemaal zelf, waardoor je een naadloze en gepersonaliseerde ervaring kunt bieden aan je bezoekers.

Welke voordelen biedt LeadBot?

LeadBot zorgt ervoor dat je veel meer uit de website kan halen. De tool is niet zomaar een vriendelijke assistent op je website. Het is een heuse conversie-machine! Vanuit het gebruiksgemak van de bezoeker, maar óók op het gebied van digital marketing. Zo heb je met gebruik van LeadBot:

  1. Verbeterde interactie en toegankelijkheid
    Met LeadBot begroet je bezoekers van jouw website, toon je direct de belangrijkste knoppen en verlaag je de drempel om contact op te nemen. Een bezoeker komt met een specifieke zoekvraag of doel op jouw website. Onderzoek toont aan dat mensen steeds meer behoefte hebben aan interactie, terwijl organisaties minder inzetten op persoonlijk contact. Dit is jammer, want met de juiste tooling kan je interactie bieden, bezoekers omzetten tot leads en die intern efficiënt doorzetten.
  1. Gerichte conversie en aanpassingsmogelijkheden
    LeadBot zorgt ervoor dat deze doelen direct zichtbaar zijn en zet bezoekers om in leads. Door per pagina een andere LeadBot in te stellen, zorg je ervoor dat de inhoud perfect aansluit op de content van de betreffende pagina.
  1. Efficiënter leadbeheer
    Daarnaast kun je binnen LeadBot meerdere contactgegevens koppelen. Op die manier zorg je ervoor dat elk type lead bij de juiste persoon of afdeling terecht komt. Zo wordt marketing naadloos geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen, wat leidt tot meer efficiëntie, overzicht, en structuur binnen je organisatie.

Waarom kiezen voor GetForward?

Als gecertificeerde fans van LeadBot, hebben we bij GetForward alle expertise in huis om deze krachtige tool optimaal te benutten. Met een track record van het bouwen van sterke klantrelaties, datagestuurde strategieën en eerlijke prijzen, zijn wij de perfecte partner om jou te helpen LeadBot te integreren in jouw digitale marketingstrategie.

Ben je klaar voor meer conversies?

Benieuwd naar wat LeadBot kan doen voor jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je websiteconversies te maximaliseren!

Heb je vragen over LeadBot?

Neem contact met ons op!

SEO scan

SEO scan

SEO scan