Onze werkwijze: snel in zes stappen online

Al sinds de oprichting van GetForward staat één ding centraal: het online succes van onze klanten. Dát is de meetlat. Daarom stellen we kritische vragen; over het bedrijfsmodel, over verwachtingen en het commitment.

Online marketing is een steeds groter wordend onderdeel van de marketingstrategie. Voor het belangrijkste deel is dit ingegeven door de almaar groeiende mogelijkheden om je doelgroep rechtsreeks te benaderen. Hoe meer je weet van je doelgroep hoe gerichter de inzet kan worden. Online marketing is daarmee niet meer een onderdeel van een campagne of goed presterende omgeving het is het vertrekpunt voor online succes! Scroll naar beneden om onze werkwijze te lezen

Vraag een gratis online marketingscan aan
ONZE WERKWIJZE

In stappen uitgelegd

Stap één: Campagnescan

In de campagnescan bekijken we jouw huidige online marketingactiviteiten en gaan we op zoek naar de verbeterpunten. We bieden de garantie dat de campagnescan altijd gratis is en geheel vrijblijvend.

Stap twee: Adviesgesprek

Graag nemen we even de tijd om de campagnescan door te nemen en uitgebreid stil te staan bij alle bevindingen. Door de campagnescan heb jij duidelijk waar je kansen op het gebied van online marketing zich bevinden. Vanuit dit adviesgesprek doen wij je een voorstel hoe jij deze kansen kan benutten.

Stap drie: Zoekwoordenonderzoek

Om de markt goed te verkennen is het van belang om een gedegen zoekwoordenonderzoek te doen. Zo kunnen we jouw doelgroepen goed in kaart brengen en creëren we het fundament voor een succesvolle online marketingstrategie.

Stap vier: Strategisch plan

Nu we de doelgroepen in kaart hebben gebracht is het tijd om een strategisch plan te maken. In dit plan verwerken we de strategische doelen en bepalen we hoe we deze gaan bereiken. Ook geven wij landingspagina advies voor een zo optimaal mogelijke klantreis voor de leads op jouw website.

Stap vijf: Livegang

Nu al het achtergrond werk gedaan is, is het tijd om live te gaan. Voordat we live gaan, staat er een evaluatiemoment ingepland, waar we samen alles nogmaals doornemen. Op deze manier zorgen we ervoor dat zodra we live gaan alles tip top in orde is.

Stap zes: Optimalisatie

Eens per maand sturen wij je een rapportage met hierin de resultaten van de afgelopen maand. Ook zullen wij de optimalisaties delen die we hebben doorgevoerd om te zorgen dat je online marketingactiviteiten nog beter tot zijn recht komen.

Scroll Up

Contact

Test

OPnieuw

Bel nu