Vacature junior webbouwer/designer

Word jij enthousiast van het designen en/of bouwen van websites welke door duizenden mensen gebruikt worden? Dan is de functie van junio Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren WordPress Webbouwer die ons team komt versterken. Afhankelijk van het project design je de website en bouw je deze ook volledig op in een front-end editor of zorg jij voor het design en wordt de website gedevelopt.

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken met collega’s met meerdere jaren ervaring op het gebied van webbouw en SEO.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken.
 • Je krijgt ruimte voor jouw inbreng om zo het webbouw team naar een nog hoger niveau te tillen.
 • Je komt te werken in een jong team met 10 anderen. We houden van een relaxte, informele sfeer, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. We houden van een vrijdagmiddagborrel op zijn tijd of zo nu en dan een leuke activiteit met elkaar te doen. Daarbij gaan we een keer per jaar met het hele team een weekend naar een zonnige bestemming in het buitenland.
 • Met zowel het ov als de auto is het kantoor goed te bereiken. We zitten op slechts 10 minuten fietsen van Utrecht Centraal en 5 minuten vanaf station Utrecht Overvecht.
 • En last but not least: Je krijgt de kans om in de pauze de Mario Kart KAMPIOEN van het kantoor te worden.

Wat ga je doen? 

Je takenpakket als webbouwer bij GetForward is zeer divers. Vaak lopen er meerdere trajecten naast elkaar. Zo kan je in de morgen bezig zijn om de ideale menustructuur te bepalen voor een klant. In de middag werk je een aantal websites die in onderhoud bij GetForward zijn bij omdat je een kans ziet hoe de website beter kan converteren. Naarmate je langer in dienst bent, wordt je steeds beter in de verschillende onderdelen om een website van scratch af te bouwen. 

Jouw profiel

 • Je hebt passie voor ontwerpen en al een ervaring als webdesigner of grafisch vormgever. Dit kan zijn in een stage of dat je zelf al een website hebt ontworpen/gebouwd.
 • Je bent creatief, proactief en hebt oog voor detail.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Klanten bellen, mailen of face-to-face te woord staan is geen probleem voor jou.
 • Gestructureerd werken is voor jou een eitje. Met één druk op de knop heb jij het overzicht van de voortgang van alle projecten.
 • Basiskennis van HTML, CSS en Javascript is een pré.
 • Je hebt kennis van ontwerp- en ontwikkeltools zoals Photoshop, Illustrator en Figma. 
Ben je DTP’er en wil je jouw ontwerpskills gebruiken voor het bouwen van websites? Solliciteer gerust. Bij GetForward krijg je de kans om te leren hoe jij jouw kwaliteiten kan gebruiken voor het ontwerpen en bouwen van websites.

Zie jij jezelf hier werken?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg.

Picture of Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Solliciteer!

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan