Vacature SEO Specialist

Resultaatgericht. Perfectionistisch. Gedreven.
Herken jij jezelf in deze woorden en heb jij daarnaast aantoonbare ervaring als SEO specialist? Wil jij een verantwoordelijke baan waarbij jij de online vindbaarheid van bestaande, maar ook nieuwe klanten gaat verbeteren? Word dan SEO Specialist bij GetForward.

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jij als SEO Specialist van GetForward krijgt de kans om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen. Wil jij een nog grotere expert worden op het gebied van SEO? Binnen deze baan ga jij dit leren!
 • Een uitdagende rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiende bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, . Daarnaast krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop tot je beschikking die je ook privé mag gebruiken.
 • Een relaxte en flexibele werkomgeving. Op slechts vijf minuten fietsafstand van station Amersfoort werk jij iedere dag onder het genot van een goede kop koffie. Werk je liever een dagje thuis? Dat is natuurlijk geen probleem.
 • Een uitdagend klantenbestand om mee te werken. Klanten als MijnVloergroep en DigiBTW help jij een stapje verder. Met jouw expertise en enthousiasme zorg jij voor uitbreiding van het klantenbestand van GetForward!
 • Kans om jezelf te kronen tot de Mario Kart koning van GetForward.

Wat ga je doen?

Als SEO Specialist van GetForward help jij de online vindbaarheid van bestaande bedrijven online te verbeteren. Dit doe je onder andere door het analyseren van data uit Google Analytics en het gebruiken van de meest recente SEO technieken. Je zorgt onder andere voor goede backlinks, interne links en dat de techniek van de website van onze klanten altijd up-to-date is. Jouw bevindingen en uitgevoerde werkzaamheden rapporteer je daarna terug aan de klant.
Daarnaast verken jij samen met de klant kansen voor nieuwe groeimogelijkheden en zul je deze ook daadwerkelijk gaan benutten. Jij adviseert de klant en zorgt voor iedere dag een stapje beter.

Jouw profiel

 • Je hebt aantoonbare SEO ervaring en beschikt over de nodige kennis. Al minimaal 2 jaar verbeter jij de SEO resultaten van klanten of eigen gebouwde websites.
 • Je beschikt over de nodige kennis van HTML, JavaScript en CSS.
 • Je bent per 1 december of 1 januari a.s. minimaal 32 uur per week beschikbaar en hebt hbo of wo werk- en denkniveau.
 • Je hebt affiniteit met Online Marketing en bent analytisch sterk. Jij deinst niet terug voor Google Search Console en Google Analytics.
 • Je hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid en oog voor resultaat ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
 • Je denkt oplossingsgericht en bent creatief in het vinden van een passende oplossing. Je denkt graag dat stapje verder, waarbij jij weet wat de klant nodig heeft en speelt hierop in.

Zie jij jezelf hier wel werken?

Top! Solliciteer dan nu gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je sollicitatie naar [email protected].

Solliciteer nu!


Scroll Up

Contact

Test

OPnieuw

Bel nu