Vacature SEO Specialist

Ondernemend. Creatief. Gedreven. Herken jij jezelf in deze woorden en heb jij al ervaring met het boosten van websiteranking in Google? Solliciteer dan voor de functie SEO Specialist en boost je carrière.

What’s in it for you?

  • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als online marketeer bij GetForward krijg je de kans om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen. Wil je commercieel sterker worden en het Online Marketingvak volledig leren beheersen? Binnen deze baan ga jij dit leren!
  • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
  • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken.
  • Je komt te werken in een jong team met 4 anderen. We houden van een relaxte, informele sfeer, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. Op slechts 5 minuten fietsen van Utrecht Centraal (nu even vanuit huis) trap jij de dag iedere dag af met een dagstart onder het genot van een goede kop koffie. Voordat coronacrisis er was, boden wij al de mogelijkheid om thuis te werken. Dit zal dus na de coronacrisis zo blijven.
  • Een uitdagend klantenbestand om mee te werken. Met jouw expertise en enthousiasme zorg jij voor uitbreiding van het klantenbestand van GetForward.
  • En last but not least: Je krijgt de kans om in je pauzes de Mario Kart KONING van het kantoor te worden.

Wat ga je doen? 

Wij geloven in het hebben van specialisme. Je wordt onderdeel van het SEO team waar je de online vindbaarheid van bestaande bedrijven verbetert. Met jouw inzet zorg je dat de klanten van GetForward groeien. Dit doe je onder andere door het analyseren van data uit Google Analytics en het gebruiken van de meest recente SEO technieken. Je zorgt onder andere voor goede backlinks, interne links en dat de techniek van de website van onze klanten altijd up-to-date is. Jouw bevindingen en uitgevoerde werkzaamheden rapporteer je daarna terug aan de klant.

Daarnaast verken jij samen met de klant kansen voor nieuwe groeimogelijkheden en zal je deze ook daadwerkelijk gaan benutten. Jij adviseert de klant en zorgt voor iedere dag een stapje beter.

Jouw profiel

  • Je hebt al aantoonbare ervaring en affiniteit met SEO.
  • Je bent gefocust op het behalen van resultaten.
  • Jij hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid en commercieel inzicht ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
  • Jij denkt oplossingsgericht en bent creatief. Geen probleem is jou te veel en je bedenkt overal wel een oplossing voor.

Zie jij jezelf hier wel werken?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg. 

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Deel deze vacature!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Solliciteer!

Hoe kunnen wij je helpen?

Sea specialist

Contact

zoekmachine optimalisatie bureau

Contentcreatie Scan

Zoekmachine adverteren bureau

Retargeting Scan

GetForward maakt gebruik van cookies. Hiermee kunnen wij relevante content tonen die bij je aansluit, je website instellingen onthouden en bezoekersgedrag analyseren.

Gratis google analytics ebook

GRATIS E-BOOK

Leer in 5 eenvoudige stappen hoe jij inzicht krijgt in jouw online verkeer met Google Analytics.

Vragen? Bel direct naar: +31 85 13 00 877

Of laat je telefoon nummer achter. Dan bellen wij jou binnen 2 uur!

Vragen over socials of ads? Ik help je graag!

Sea specialist

Waar kan ik je bij helpen?

zoekmachine optimalisatie bureau

Bing Ads Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Content Marketing Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Facebook Ads Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Instagram Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Snapchat Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

LinkedIn Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Youtube Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Pinterest Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Spotify Scan

Zoekmachine adverteren bureau

Google Ads Scan