Vacature SEO Specialist

Ondernemend. Creatief. Gedreven. Herken jij jezelf in deze woorden en heb jij al ervaring met het boosten van websiteranking in Google? Solliciteer dan voor de functie SEO Specialist en boost je carrière.

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. De wereld van SEO is altijd in ontwikkeling. Binnen deze baan krijg jij de ruimte altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste updates en weetjes binnen het SEO landschap.
 • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken.
 • Je komt te werken in een jong team met 10 anderen. We houden van een relaxte, informele sfeer, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. We houden van een vrijdagmiddagborrel op zijn tijd of zo nu en dan een leuke activiteit met elkaar te doen.
 • Met zowel het ov als de auto is het kantoor goed te bereiken. We zitten op slechts 10 minuten fietsen van Utrecht Centraal en 5 minuten vanaf station Utrecht Overvecht.
 • Een uitdagend klantenbestand om mee te werken. Met jouw expertise en enthousiasme zorg jij voor uitbreiding van het klantenbestand van GetForward.
 • En last but not least: Je krijgt de kans om in de pauze de Mario Kart KONING van het kantoor te worden.

Wat ga je doen?

Wij geloven in het hebben van specialisme. Je wordt onderdeel van het SEO team waar je de online vindbaarheid van bestaande bedrijven verbetert. Met jouw inzet zorg je dat de klanten van GetForward groeien. Dit doe je onder andere door het analyseren van data uit Google Analytics en het gebruiken van de meest recente SEO technieken. Je zorgt onder andere voor goede backlinks, interne links en dat de techniek van de website van onze klanten altijd up-to-date is. Jouw bevindingen en uitgevoerde werkzaamheden rapporteer je daarna terug aan de klant.

Daarnaast verken jij samen met de klant kansen voor nieuwe groeimogelijkheden en zal je deze ook daadwerkelijk gaan benutten. Jij adviseert de klant en zorgt voor iedere dag een stapje beter.

Jouw profiel

 • Je hebt al aantoonbare ervaring en affiniteit met SEO.
 • Je bent gefocust op het behalen van resultaten.
 • Jij hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
 • Jij denkt oplossingsgericht en bent creatief. Geen probleem is jou te veel en je bedenkt overal wel een oplossing voor.

Zie jij jezelf hier werken?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg.

Picture of Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Solliciteer!

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan