Vacature Junior Online Marketeer

Ondernemend. Creatief. Gedreven. Herken jij jezelf in deze woorden en heb jij daarnaast een flinke dosis energie, lef en commercieel inzicht? Ben jij recent afgestudeerd en klaar voor een baan waarin jij wordt uitgedaagd om kansen te benutten en jezelf volop te ontwikkelen? Word dan Online Marketeer bij GetForward en geef je carrière de ideale kickstart.

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als online marketeer bij GetForward krijg je de kans om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen. Wil je commercieel sterker worden en het Online Marketingvak volledig leren beheersen? Binnen deze baan ga jij dit leren!
 • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken.
 • Je komt te werken in een jong team met 10 anderen. We houden van een relaxte, informele sfeer, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. We houden van een vrijdagmiddagborrel op zijn tijd of zo nu en dan een leuke activiteit met elkaar te doen.
 • Met zowel het ov als de auto is het kantoor goed te bereiken. We zitten op slechts 10 minuten fietsen van Utrecht Centraal en 5 minuten vanaf station Utrecht Overvecht.
 • En last but not least: Je krijgt de kans om in de pauze de Mario Kart KONING van het kantoor te worden.

Wat ga je doen? 

Als online marketeer draag jij bij aan de groei van de klanten van GetForward. Wanneer een nieuwe klant binnenkomt ga jij samen met je team bedenken met welke online kanalen deze klant het beste kan groeien. Dit varieert van Google Ads tot social media marketing. Vervolgens bespreek je dit met de klant en ga je de campagnes daadwerkelijk bouwen. Vervolgens monitor je de resultaten en draai je aan de knoppen om de resultaten te nóg beter te maken. 

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing, Commerciële economie, Communicatie of Bedrijfskunde. Nog geen werkervaring? Geen probleem, dit kan je bij ons op doen.
 • Jij hebt aantoonbare affiniteit met online marketing.
 • Jij bent ambitieus ingesteld. Elke dag ga jij aan de slag om maximale resultaten te bereiken.
 • Jij hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid en commercieel inzicht ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
 • Je bent voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar.
 • Jij denkt oplossingsgericht en bent creatief. Geen probleem is jou te veel en je bedenkt overal wel een oplossing voor.

Zie jij jezelf hier werken?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg.

Picture of Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Solliciteer!

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan