Vacature Junior Online Marketeer

Ondernemend. Creatief. Gedreven. Herken jij jezelf in deze woorden en heb jij daarnaast een flinke dosis energie, lef en commercieel inzicht? Ben jij recent afgestudeerd en klaar voor een baan waarin jij wordt uitgedaagd om kansen te benutten en jezelf volop te ontwikkelen? Word dan Online Marketeer bij GetForward en geef je carrière de ideale kickstart.

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als online marketeer bij GetForward krijg je de kans om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen. Wil je commercieel sterker worden en het Online Marketingvak volledig leren beheersen? Binnen deze baan ga jij dit leren!
 • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken.
 • Je komt te werken in een jong team met 5 anderen. We houden van een relaxte, informele sfeer, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. Op slechts 5 minuten fietsen van Utrecht Centraal trap jij de dag iedere dag af met een dagstart onder het genot van een goede kop koffie. Voordat coronacrisis er was, boden wij al de mogelijkheid om thuis te werken. Dit zal dus na de coronacrisis zo blijven.
 • En last but not least: Je krijgt de kans om in je pauzes de Mario Kart KONING van het kantoor te worden.

Wat ga je doen? 

Als online marketeer draag jij bij aan de groei van de klanten van GetForward. Wanneer een nieuwe klant binnenkomt ga jij samen met je team bedenken met welke online kanalen deze klant het beste kan groeien. Dit varieert van Google Ads tot social media marketing. Vervolgens bespreek je dit met de klant en ga je de campagnes daadwerkelijk bouwen. Vervolgens monitor je de resultaten en draai je aan de knoppen om de resultaten te nóg beter te maken. 

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing, Commerciële economie, Communicatie of Bedrijfskunde. Nog geen werkervaring? Geen probleem, dit kan je bij ons op doen.
 • Jij hebt aantoonbare affiniteit met online marketing.
 • Jij bent ambitieus ingesteld. Elke dag ga jij aan de slag om maximale resultaten te bereiken.
 • Jij hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid en commercieel inzicht ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
 • Je bent voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar.
 • Jij denkt oplossingsgericht en bent creatief. Geen probleem is jou te veel en je bedenkt overal wel een oplossing voor.

Zie jij jezelf hier wel werken?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg. 

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Deel deze vacature!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Solliciteer!

Hoe kunnen wij je helpen?

Sea specialist

Contact

zoekmachine optimalisatie bureau

Contentcreatie Scan

Zoekmachine adverteren bureau

Retargeting Scan

GetForward maakt gebruik van cookies. Hiermee kunnen wij relevante content tonen die bij je aansluit, je website instellingen onthouden en bezoekersgedrag analyseren.

Gratis google analytics ebook

GRATIS E-BOOK

Leer in 5 eenvoudige stappen hoe jij inzicht krijgt in jouw online verkeer met Google Analytics.

Vragen? Bel direct naar: +31 85 13 00 877

Of laat je telefoon nummer achter. Dan bellen wij jou binnen 2 uur!

Vragen over socials of ads? Ik help je graag!

Sea specialist

Waar kan ik je bij helpen?

zoekmachine optimalisatie bureau

Bing Ads Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Content Marketing Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Facebook Ads Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Instagram Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Snapchat Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

LinkedIn Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Youtube Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Pinterest Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Spotify Scan

Zoekmachine adverteren bureau

Google Ads Scan