Vacature Online Marketeer

Ondernemend. Creatief. Gedreven. Herken jij jezelf in deze woorden en heb jij daarnaast een flinke dosis energie, lef en commercieel inzicht? Ben jij recent afgestudeerd en klaar voor een baan waarin jij wordt uitgedaagd om kansen te benutten en jezelf volop te ontwikkelen? Word dan Online Marketeer bij GetForward.

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jij als Online Marketeer van GetForward krijgt de kans om jezelf op het gebied van SEO, SEA en Social Ads te ontwikkelen. Wil je commercieel sterker worden of het Online Marketing vak volledig leren beheersen? Binnen deze baan krijg jij de ruimte om dit te leren!
 • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken.
 • Een relaxte en flexibele werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid je dag flexibel in te delen. Op slechts 5 minuten fietsafstand van station Amersfoort werk jij iedere dag onder het genot van een goede kop koffie. Werk je liever een dagje thuis? Dat is natuurlijk geen probleem!
 • Een uitdagend klantenbestand om mee te werken. Klanten als Vaccinatiepunt en Digibtw help jij een stapje verder. Met jouw expertise en enthousiasme zorg jij daarnaast ook voor uitbreiding van het klantenbestand van GetForward!
 • Kans om jezelf te kronen tot de Mario Kart koning van GetForward.

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer van GetForward help jij bestaande bedrijven online beter vindbaar te worden. Dit doe je onder andere door het analyseren van data uit Google Analytics, het opzetten van Google Ads campagnes en jezelf te ontwikkelen op het gebied van SEO. Je beheert de budgetten, optimaliseert websites voor klanten op basis van gegenereerde data en rapporteert jouw bevindingen daarna terug aan de klant.
Daarnaast zal je samen met de klant de kansen voor nieuwe groeimogelijkheden verkennen en deze ook daadwerkelijk gaan benutten. Jij adviseert de klant en zorgt voor iedere dag een stapje beter.

Jouw profiel

 • Jij bent per 1 december of 1 januari, minimaal 32 uur per week beschikbaar en hebt hbo of wo werk- en denkniveau.
 • Jij hebt affiniteit met Online Marketing en hebt al enige ervaring opgedaan in de wereld van Online Marketing. Dit kan een stage of werkplek zijn of een eigen project.
 • Jij bent analytisch sterk. Grote hoeveelheden data kan jij zodanig bewerken dat je datagedreven beslissingen kan nemen.
 • Jij hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid en commercieel inzicht ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
 • Jij denkt oplossingsgericht en bent creatief in het vinden van een passende oplossing. Je denkt graag dat stapje verder, waarbij jij weet wat de klant nodig heeft en speelt hierop in.

Zie jij jezelf hier wel werken?

Top! Solliciteer dan nu gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je sollicitatie naar [email protected] t.a.v. Ronald van den Berg.

Solliciteer nu!


Scroll Up

Contact

Test

OPnieuw

Bel nu