Vacature Content Specialist

Ben jij creatief en heb je passie voor het schrijven van pakkende en overtuigende teksten en wil je daarbij in een snelgroeiend bedrijf werken? Dan ben jij de content specialist die wij bij GetForward zoeken!

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als content specialist schrijf jij niet alleen content voor klanten in verschillende branches, maar leer jij ook hoe deze content voor zowel de gebruiker als Google geoptimaliseerd is. Daarnaast leer je alles over het belang van SEO en de rol van content binnen een SEO-strategie.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken.
 • Je komt te werken in een jong team met 10 anderen. We houden van een relaxte, informele sfeer, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. We houden van een vrijdagmiddagborrel op zijn tijd en doen regelmatig leuke activiteiten met elkaar.
 • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
 • Met zowel het ov als de auto is het kantoor goed te bereiken. We zitten op slechts 10 minuten fietsen van Utrecht Centraal en 5 minuten vanaf station Utrecht Overvecht.
 • En last but not least: Je krijgt de kans om in de pauze de Mario Kart kampioen van het kantoor te worden.

Wat ga je doen? 

Als Content Specialist ben jij verantwoordelijk voor het schrijven van kwalitatieve en overtuigende content voor een grote verscheidenheid aan klanten. Jij houdt je dagelijks bezig met het produceren van blogs, teksten voor landingspagina’s of het reviseren van andermans teksten. Je denkt daarnaast graag mee aan de contentstrategie van de klant en GetForward en brengt de strategie tot uitvoering. Het maken van een contentkalender en het uitvoeren hiervan is voor jou een fluitje van een cent. Je werkt daarbij nauw samen met een van onze SEO-specialisten om een optimale groei voor onze klanten te behalen.

Jouw profiel

 • Jij bent bekend met de basisprincipes van het schrijven van goede content. Heb je ook ervaring met video en fotografie? Dan heb je een mooie pré.
 • Je weet hoe je informerende, overtuigende en creatieve content moet maken en kan dit per doelgroep aanpassen.
 • Ervaring met SEO is een pré.
 • Jij kan vloeiend Nederlands, elk klein foutje haal jij eenvoudig uit een stuk tekst.
 • Jij hebt een ondernemersmentaliteit en ambitie om te groeien. Met jouw gedrevenheid en commercieel inzicht ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
 • Je bent voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar.
 • Jij beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding.

Zie jij jezelf hier werken?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg.

Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Solliciteer!

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan