Vacature Ads Specialist

Word jij warm van het behalen van keiharde resultaten? Wil jij het maximale halen uit de marketingbudgetten van klanten? En wil jij in een snelgroeiend bedrijf werken? Dan is de functie van Ads Specialist perfect voor jou!

What’s in it for you?

 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als Ads Specialist bij GetForward leer je niet alleen Google Ads van binnen en buiten kennen, maar leer je ook hoe het adverteren op social media werkt.
 • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een goed salaris, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen, krijg je een bovengemiddeld aantal vakantiedagen per jaar én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken.
 • Je komt te werken in een jong team met 10 anderen. We houden van een relaxte, informele sfeer, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. We houden van een vrijdagmiddagborrel op zijn tijd of zo nu en dan een leuke activiteit met elkaar te doen.
 • Met zowel het ov als de auto is het kantoor goed te bereiken. We zitten op slechts 10 minuten fietsen van Utrecht Centraal en 5 minuten vanaf station Utrecht Overvecht.
 • En last but not least: Je krijgt de kans om in de pauze de Mario Kart KONING van het kantoor te worden.

Wat ga je doen? 

Als Ads Specialist ben jij verantwoordelijk voor verschillende advertentie accounts van klanten. Jij bent de specialist op het gebied van Google- Facebook & LinkedIn advertising. Niet alleen zet je Ads strategieën op, maar ook bouw je de campagnes en monitor je de resultaten. Samen met de klant bekijk je welke kansen er zijn om nog verder door te groeien. Dit doe je onder andere door het uitvoeren van zoekwoordenonderzoeken, A/B testen en beheren van budgetten.

Jouw profiel

 • Jij bent bekent met het adverteren via Google Ads. Je weet het verschil tussen de verschillende netwerken van Google Ads.
 • Jij kent de basisprincipes van het adverteren op sociale media kanalen als LinkedIn en Facebook/Instagram. 
 • Jij hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid en commercieel inzicht ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
 • Je bent voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar.
 • Jij denkt oplossingsgericht en bent creatief. Geen probleem is jou te veel en je bedenkt overal wel een oplossing voor.

Zie jij jezelf hier werken?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg.

Picture of Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Solliciteer!

Vragen? Neem contact met ons op!
SEO scan

SEO scan

SEO scan