Stage Online Marketing / Sales

Ondernemend. Creatief. Gedreven. Herken jij jezelf in deze woorden en heb jij daarnaast een flinke dosis energie, lef en commercieel inzicht? Volg jij een opleiding op MBO 4 niveau in de richting van Marketing, Ondernemerschap, Communicatie of PR? Kom dan stage lopen bij GetForward en geef je carrière de ideale kickstart.

What’s in it for you?

  • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Jij als stagiair van GetForward krijgt de kans om jezelf op allerlei vlakken te ontwikkelen. Wil jij ervaring op doen met sales en tegelijkertijd leren hoe de wereld van Online Marketing eruit ziet? In deze stage ga je dat leren.
  • Een uitdagende Online Marketing rol in een pioniers omgeving. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Met jouw inzet en ideeën bouw je mee aan een snelgroeiend bedrijf waarin kansen benutten voorop staat.
  • Goede stagevoorwaarden. Naast een leuke stagevergoeding, krijg je de mogelijkheid om je werktijd flexibel in te delen én krijg jij een laptop die je ook privé mag gebruiken gedurende jouw stageperiode. 
  • Je komt te werken in een jong team met 4 anderen. Het is een relaxte werksfeer op een klein kantoor, waar naast hard werken, humor een centrale rol speelt. Op slechts 10 minuten loopafstand van station Amersfoort en twee minuten van het centrum van Amersfoort trap jij de dag iedere dag af met een dagstart onder het genot van een goede kop koffie. Werk je liever een dagje thuis? Dat is ook zeker een mogelijkheid!
  • En last but not least: Je krijgt de kans om gedurende je stageperiode de Mario Kart KONING van het kantoor te worden.

Wat ga je doen? 

Als onze stagiair draag jij bij aan de groei van GetForward. Jij gaat opzoek naar potentiële klanten en benadert deze. Wij leren jou hoe SEO en SEA werkt en jij gaat hier actief mee aan de slag. Daarnaast zul jij ook al in een adviesrol mogen kruipen, jij gaat namelijk de potentiële klanten van GetForward van advies voorzien. Tot slot leer je werken met ons CRM systeem. Al met al een breed takenpakket, maar jij mag dit pakket knepen naar jouw interesse. Wil jij je extra verdiepen in bijvoorbeeld SEO of juist in het sales aspect? Het kan allemaal!

Jouw profiel

  • Jij bent bezig met een MBO-4 in de richting van Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde. 

  • Jij hebt affiniteit met Online Marketing en wilt je hier graag in verdiepen. 
  • Jij hebt een ondernemersmentaliteit. Met jouw gedrevenheid en commercieel inzicht ben jij vastberaden om GetForward tot een nóg groter succes te maken.
  • Jij denkt oplossingsgericht en bent creatief. Geen probleem is jou te veel en je bedenkt overal wel een oplossing voor.

Zie jij jezelf hier wel werken?

Top! Solliciteer dan gelijk via het sollicitatieformulier of stuur je motivatiebrief en cv naar info@getforward.nl t.a.v. Ronald van den Berg. 

Heb je vragen over deze vacature, online marketing of iets anders? Ik help je graag!

Deel deze vacature!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Solliciteer!

Hoe kunnen wij je helpen?

Sea specialist

Contact

Vragen over socials of ads? Ik help je graag!

Sea specialist

Waar kan ik je bij helpen?

Vragen? Bel direct naar: +31 85 13 00 877

Of laat je telefoon nummer achter. Dan bellen wij jou binnen 2 uur!

Gratis google analytics ebook

GRATIS E-BOOK

Leer in 5 eenvoudige stappen hoe jij inzicht krijgt in jouw online verkeer met Google Analytics.

GetForward maakt gebruik van cookies. Hiermee kunnen wij relevante content tonen die bij je aansluit, je website instellingen onthouden en bezoekersgedrag analyseren.

Zoekmachine adverteren bureau

Google Ads Scan