Social Media

element dienstenpagina's getforward
Direct vooruit gaan?

Ronald van de Berg

Ik help je het maximale uit je Social Media te halen!

Wat is Social Media?

De afgelopen jaren heeft Social Media een steeds prominentere rol in ons leven ingenomen. Vaak zien we dat een nieuw Social Medium begint zonder advertentiemogelijkheden. Echter is het verdienmodel van Social Media hier vaak wel op gebouwd. Daarom dat tegenwoordig het adverteren op Social Media een grote rol inneemt binnen online marketing.

Voordelen van Social Media

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het gebruik van online marketing? Bekijk dan hieronder hoe GetForward jouw hierbij kan helpen

Bekijk onze diensten:

Social Marketing

Het onbetaald zichtbaar zijn op Social Media zorgt voor vertrouwen in je bedrijf en vergroot de kans op aankopen. Hoe meer jouw bedrijf gevolgd wordt, des te meer kan jij uit je Social Marketing activiteiten halen.

Facebook Adverteren

Hoewel Facebook niet meer zo hard groeit als voorheen is het nog steeds het grootste Social Media advertentieplatform. Daarbij zijn binnen Facebook de advertentiemogelijkheden eindeloos.

Instagram Adverteren

Vanuit de Facebook Business Manager is het ook mogelijk om op Instagram te adverteren. Dit stelt je in staat om via één plek op twee platformen met twee verschillende doelgroepen te adverteren.

LinkedIn Adverteren

Wanneer mensen LinkedIn gebruiken zijn zij vaak zakelijk georiënteerd. Niet voor niks ligt het gebruik van LinkedIn het hoogste tijdens kantooruren. Perfect om jouw Business to Business diensten te promoten.

Wat is een Social Marketing scan?

Wil je weten of je nu al alles uit je onbetaalde marketing kanalen haalt? Onze specialisten hebben een Social Marketing scan opgesteld zodat je direct inzicht in de kansen hebt die Social Marketing biedt:

Kanaalkeuze

Ben je een community aan het bouwen op alle relevante kanalen?

Frequentie

Post je vaak genoeg en op de juiste momenten op de dag en in de week?

Format

Heb je een goed format voor je posts? Dit zorgt voor herkenning bij je doelgroep.

Engagement

De engagement bij je posts is essentieel om te groeien via Social Marketing.

Online marketing Utrecht

Wil je meer weten over Social Media?

Lees hieronder meer over hoe wij jou helpen bij social media!

Zoals eerder verteld op deze pagina neemt Social Media een steeds prominentere rol in ons leven in. Dat geeft het actief zijn op Social Media een groot voordeel ten opzichte van het adverteren in zoekmachines. Social Media is uitermate geschikt om bekendheid te genereren bij jouw doelgroep. Tevens kan Social Media ook ingezet worden om klanten die op het punt staan van een aankoop te doen ze net dat laatste zetje te geven.

Zowel Google Ads als Bing Ads hebben de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Ook is het algoritme van Google een stuk slimmer geworden, waardoor het goed inzetten van de automation mogelijkheden ervoor kan zorgen dat jouw prestaties maximaal presteren.

Juiste Kanalen
Allereerst is het van belang om wanneer je besluit Social Media in te gaan zetten de juiste mix aan kanalen te kiezen. Omdat elk Social Media kanaal een eigen aparte doelgroep heeft is kiezen we door middel van een doelgroepanalyse welk kanaal het beste past.

Juiste Boodschap
Daarbij is het van belang om de juiste boodschap aan jouw doelgroep te vertonen. Hierin is de Tone of Voice belangrijk. Deze moet aansprekend zijn voor je doelgroep. Daarbij zorgen we dat de boodschap is afgestemd op het punt waar jouw potentiële klant zit in zijn of haar aankoopproces. Is het de eerste keer dat jouw klant in aanraking komt met jouw product of bedrijf? Dan kiezen we voor een andere boodschap dan wanneer iemand nog het laatste zetje nodig heeft om tot aankoop over te gaan.

Zichtbaar zijn hoeft niet alleen door middel van betaald verkeer te zijn. Juist door het creëren van een community om jouw merk heen zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk gaat vertrouwen. Het vertrouwen hebben in een bedrijf is een van de grootste beweegredenen om uiteindelijk tot aankoop over te gaan.

Binnen het inzetten van Social Media zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is keuze uit veel verschillende kanalen. Daarbij heeft elk kanaal een geavanceerde ads manager. Om te zorgen dat je maximale waarde creëert met de inzet van Social Media kies je voor de juiste kanalen en zet je deze optimaal in. Onze specialisten die kunnen je hierbij ondersteunen of volledig ontzorgen.

Zij gingen je voor:

Klaar om vooruit te gaan?

Contact

Zoekmachine adverteren bureau

Social Media Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Contentcreatie Scan

Zoekmachine adverteren bureau

Retargeting Scan

Hoe kunnen wij je helpen?

Sea specialist

Contact

GetForward maakt gebruik van cookies. Hiermee kunnen wij relevante content tonen die bij je aansluit, je website instellingen onthouden en bezoekersgedrag analyseren.

Gratis google analytics ebook

GRATIS E-BOOK

Leer in 5 eenvoudige stappen hoe jij inzicht krijgt in jouw online verkeer met Google Analytics.

Vragen? Bel direct naar: +31 85 13 00 877

Of laat je telefoon nummer achter. Dan bellen wij jou binnen 2 uur!

Vragen over socials of ads? Ik help je graag!

Sea specialist

Waar kan ik je bij helpen?

Solliciteer!

zoekmachine optimalisatie bureau

Bing Ads Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Content Marketing Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Facebook Ads Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Instagram Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Snapchat Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

LinkedIn Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Youtube Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Pinterest Scan

zoekmachine optimalisatie bureau

Spotify Scan

Zoekmachine adverteren bureau

Google Ads Scan