Vooruitgaan door te experimenteren

Aan de weg timmeren gaat het snelst als je iedereen laat doen waar hij/zij goed in is. Het liefste haal ik zowel in mijn privéleven als op werkgebied alles uit het leven. Dit doe je naar mijn mening door te experimenteren. Ik noem het liever doordacht experimenteren en dat komt goed van pas met het werk wat ik doe. Analytisch bekijken wat goed is en waar verbetering nodig is en daar op sturen. Lees hieronder meer over mijn achtergrond en over de partners waar ik mee samenwerk.

Founder & Owner van GetForward

Ronald van den Berg

Over mij

Ondernemend van geest, met een positieve mindset en gericht op resultaat, zo word ik meestal omschreven door andere mensen. Na mijn studie Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam ben ik gaan werken als Online Marketeer bij Coolblue. Een organisatie waar je alle kneepjes van het vak leert. Bij een betere organisatie had ik online marketing niet kunnen leren. Toch maakte ik al snel de overstap om voor mijzelf te beginnen. Waarom? Ik deed al regelmatig een aantal online marketing opdrachten voor in mijn directe omgeving. Toen kwam  ik er achter wat mijn echte passie is: het ondernemen binnen online marketing. Sindsdien heb ik al vele stappen vooruit gemaakt. Zo is GetForward sinds afgelopen zomer officieel Google Partner en groeit het bestand met tevreden klanten stabiel door.

Mijn partners

Ik ben officieel een partner van Google. Dit kan je zien aan de Google Badge die hier weergeven staat. Zo heb ik een samenwerking met Google. Wat ervoor zorgt dat de online campagnes in goede handen zijn. Om een Google Partner te worden moet je een aantal trainingen volgen, zodat zij er zeker van zijn dat ze met de juiste mensen samenwerken.

Brand Impression levert een integrale aanpak met marketing & communicatie. Dit houdt in dat ze met de klant altijd op zoek gaan, naar de meest passende oplossing die een zo hoog mogelijk rendement oplevert. Zo hebben zij alle specialismen binnen marketing & communicatie onder hun dak. En zetten deze specialisten, wanneer nodig, in bij een klant.  Brand Impression richt zich vooral op het MKB-segment. Alles wat buiten mijn specialisme valt, breng ik onder bij deze partij. Bekijk de website: https://www.brand-impression.nl/

Scroll Up

Contact

Test

OPnieuw

Bel nu