Wie is Orange-Audio?
Orange-Audio biedt audio oplossingen van A tot Z voor particulieren en bedrijven. Onder andere luidsprekers, streamers, en versterkers behoren tot het ruime assortiment van Orange-Audio. Het bijzondere aan Orange-Audio is dat zij de audio “verstoppen”. Een perfecte oplossing voor wanneer je fantastisch geluid wilt horen, maar geen luidsprekers hoeft te zien.

Wat was de vraag?
Bij Orange-Audio profileert zich momenteel goed op de offline markt, echter was er op de online markt nog veel winst te behalen. Zo was een van de doelen die wij samen met Orange-Audio hebben opgesteld om een stijging in het organische verkeer te realiseren. Tevens was de wens van Orange-Audio om te gaan adverteren in het Google Shopping netwerk. Echter bleek dat de website van Orange-Audio niet over de techniek beschikte om te adverteren in het Google Shopping netwerk.

Wat hebben wij gedaan?
Allereerst hebben we samen met een van onze partners een nieuwe website voor Orange-Audio gerealiseerd. Bij het bouwen van de website hebben we rekening gehouden met de wensen van Orange-Audio om te gaan adverteren in het Google Shopping netwerk. Nadat de nieuwe website van Orange-Audio live is gegaan zijn we direct begonnen met het toepassen van SEO.

Wat was het resultaat?

  • Een gloednieuwe website
  • Converterende Google Shopping campagnes
  • Een toename in 128% in het organische verkeer