Wie is KidZStijl?
Voor de volledige inrichting van een kinderkamer ben je bij KidZstijl aan het juiste adres. KidZstijl verkoopt al mer dan 10 jaar alles wat je nodig hebt om je kinderkamer van a tot z te stylen. KidZstijl verkoopt muurstickers in elke gewenste kleur, zelf ontworpen lampen en posters in allerlei maten.

Wat was de uitdaging?
Eind 2018 kwam KidZstijl bij GetForward uit met de vraag of er meer inkomsten gegenereerd konden worden uit het geïnvesteerde Google Ads budget. KidZstijl maakte in deze tijd gebruik van het zoeknetwerk van Google Ads. Echter ging er veel geld verloren aan niet converterende klikken. Dit resulteerde in een ROAS die aan de lage kant was.

Wat hebben we gedaan?
We hebben allereerst een analyse gemaakt van het Google Ads account van KidZstijl. Het resultaat van deze analyse was dat momenteel de focus op het verkeerde kanaal lag om de ROAS te verhogen. Uit eerdere cases van GetForward wisten we dat voor het product en de wens van KidZstijl het Google shopping netwerk waarschijnlijk beter zou renderen. Om deze reden hebben we een dynamische feed gebouwd en een Google Merchant account aangemaakt om zo een Google Shopping campagne op te kunnen zetten.

Wat is het resultaat?
Om uiteindelijk aan de vraag van KidZstijl om te ROAS te verhogen te voldoen hebben we dus gekozen voor een andere inzet van het Google Ads budget. We zijn tevreden met het resultaat namelijk:

  • Een ROAS stijging van 84%