Tevreden klanten, daar gaan wij voor!

Net even dat stapje harder lopen, dat is wat in ons bloed zit. Analyseren en de juiste keuzes maken om het online succes van de klant te vergroten dat is waar wij blij van worden. Meedenken met de klant, nieuwe inzichten aanreiken en een persoonlijke band opbouwen dat is wat ons typeert. Scroll naar beneden om te kijken voor welke klanten wij werken en om een aantal referenties te lezen.

Lees meer over ons

Menno van der Gugten

”GetForward is een Online Marketing partner die meedenkt met de organisatie en met een frisse blik goede ideeën oppert. De communicatie verloopt makkelijk en soepel waardoor we snel stappen vooruit kunnen maken.
Kortom; een ideale groeipartner op het gebied van Online Marketing.”

Bouwma Bouwmachines

Wietze Schadenberg

”Ronald is een jonge, gedreven, prettige persoonlijkheid die met enthousiasme meedenkt in het opzetten en verbeteren van campagnes. Ronald is professioneel, reageert snel en doet wat hij belooft. Zijn analyses en adviezen zijn duidelijk en goed onderbouwd. De focus is altijd op het behalen van resultaat en dat is merkbaar!”

Segway-Tour.nl

Peter Michels

”GetForward is een laagdrempelig online marketing bureau, ze hebben onze Google marketing uitstekend ingericht, aan de hand van de heldere periodieke rapportages kunnen we iedere maand weer bijsturen.
Dit leidt steeds weer tot nieuwe leads. Echt een toegevoegde waarde!”

Michels Administratiekantoor
Scroll Up

Contact

Test

OPnieuw

Bel nu