Google Shopping

Wanneer jij fysieke producten koopt, is de kans erg groot dat Google Shopping van toegevoegde waarde voor jou kan zijn. Dankzij onze kennis zorgen wij dat jij maximaal rendement haalt uit jouw shopping campagnes. Wil je jouw e-commerce bedrijf laten groeien? Kies dan voor Google Shopping als online verkoopkanaal.

Haal het beste uit jouw advertenties

Google Shopping is hét onderdeel van Google Adwords waarmee bedrijven hun producten gemakkelijk kunnen vertonen. Deze productvermeldingen worden bij de zoekresultaten op Google naast of boven de Adwords advertenties weergegeven. Omdat er gebruik gemaakt wordt van productvermeldingen is Google Shopping zeer interessant voor webshops.

Wanneer een potentiële klant in de buurt van de winkel zoekt op een specifiek product, zal er worden aangegeven dat er zich een winkel of bedrijf in de buurt bevindt waar dit te koop wordt aangeboden. Dit geeft aan dat Google steeds meer gaat focussen op de mobiele koper, hierdoor wordt het steeds belangrijker voor ondernemers dat hun website en webshop mobielvriendelijk zijn.

Vraag een scan aanScroll Up

Contact

Test

OPnieuw

Bel nu